Actualitate

Ștrandul Codrișor ar putea fi deschis în fiecare zi a săptămânii. În ce condiții

Ștrandul municipal Codrișor ar putea fi deschis în fiecare zi din săptămână însă numai după ce Primăria Bistrița va reuși să finalizeze procedura de achiziție a unui robot cu care să fie curățat fundul bazinului de înot.

Potrivit regulamentului de funcționare al Ștrandului Codrișor, acesta este închis în ziua de luni pentru igienizare. Urmarea numeroaselor reclamații, administrația locală a decis să cumpere un robot pentru curățarea automatizată a bazinului de înot.

”În această perioadă este pe rol o procedură prin care se va achiziționa un robot care va curăța fundul bazinului. Poate că acest element de noutate va ajuta în sensul celor sesizate, adică să nu mai fie închis ștrandul lunea, dar curățenie trebuie făcută. Mergem la mare și vedem că plaja e deschisă 7 zile din 7, deci pot fi găsite soluții și le voi discuta”, a spus Ioan Turc.

În mediul online s-au mai făcut sesizări și în legătură cu numărul mic de șezlonguri care la ora deschiderii ștrandului sunt rezervate toate. Întrebat în legătură cu asta, primarul a răspuns: ”O să discutăm. Nu cred că va fi o procedură foarte lungă și nici nu cred că trebuie să vină toamna. Pe de altă parte, și eu când merg la mare mă trezesc la 6 dimineața, îmi pun prosopul pe șezlong și mă întorc în cameră. Poate mai sunt și unii care fac treaba aceasta”.

În ce privește faptul că anumite persoane intră în apă îmbrăcate cu haine de stradă, primarul a spus că Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița și Poliția Locală vor da dovadă de mai multă vigilență în ce privește situația ”pentru ca oamenii să se bucure de apă și de soare în liniște”.

Ștrandul municipal Codrișor este acum deschis zilnic, între orele 9.00 – 20.00, cu excepția zilei de luni, e închis pentru igienizare.

Biletele de intrare au prețul de 13 lei/zi pentru adulți și 7 lei/zi pentru copiii între 5 – 7 ani, elevi, studenți și pensionari.

Copiii cu vârsta de până la 5 ani au acces gratuit, iar închirierea unui șezlong este de 10 lei/zi.

9 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.