Actualitate

Străzile și parcările din Bistrița, curățate noaptea cu jet de apă sub presiune

Străzile și parcările din Bistrița vor fi spălate pe timp de noapte de către operatorul de salubritate Supercom, cu jet de apă sub presiune.

”Intervenții de spălare la rigolă, în plină desfășurare. Activitatea nocturnă, între orele 22.00 și 06.00, este realizată de operatorul de salubritate Supercom, sute de străzi și parcări din Bistrița urmând a fi curățate spre bordură, cu jet de apă sub presiune”, spune primarul Ioan Turc.

6 comentarii

 • Actiune bine venita, dupa lucrarile facute fara supraveghere.nisipul folosit la pavaje descarcat pe spatiile verzi,aliniamente de drum care se imprastir pe carosabil,creza o mizerie de nedescris( vedeti portiunea la vechea pista de biciclete Independentei, este oribil de murdar) . Pietrisul ramas dupa efectuarea lucrarilor de ce nu se aduna de catre MIS ? Lasa sa se imprastie peste tot creaza praf, se calca ín spatiile verzi sí ne miram ca nu creste nici iarba la Bistrita . Se baga cablurile internet, un lucru bun,dar ín urma lor de ce nu se face curatenie ? ( Vedeti str Avram Iancu, Pista de biciclete,trotuarul plin de noroi, praf. .)daca fiecare operator ar Lasa curat sí ín ordine dupa el ar fi mult mai bine ,sí mai frumos.nici macar nu se matura de catre Supercom noile trotuare,oare de ce? EU circul foarte mult pe jos,din S.Cel Mare pana la Big dar nici dimineata,pranz s-au seara nu am vazut pe nimeni sa le mature! Ín multe locuri e acolo nisipul de un a batatorit,plin de mucuri…

  20
  1
  • Da foarte bine, toată piatra, nisipul și tot felul de resturi ajung în acele rigole de preluare a apei pluviale care se colmateaza. Chiar am vazut săptămână trecută pe independenței cum scoteau mizeria din rigole, și era ceva mizerie, pământ,frunze și altele. Apoi aceste firme care lucrează la pavaj au umplut cu piatră acele rigole.

 • Cui trimite Supercom nota de plată? Primariei care va plăti serviciile Supercom din taxele locale sau firmelor care au facut lucrari si care aveau obligatia prin caietul de sarcini sa lase curățenie dupa terminarea lucrarilor?

  27
 • Nu pot să cred că vor fi spălate din cauza mașinilor parcate pe tot carosabilul străzi și nu mai zic de parcări că sânt pline cum o să spele pe sub mașini, eventual pe urmă să spele și mașinile. Voi ce părere aveți despre această decizie?

  7
  3
 • Mda…jet cu presiune,pistol cu apă rece:)
  Domnilor,cumsevect cu drumul cel nou,s-ar cam simplifica!
  Dar, având în vedere atâtea lucruri care pot provoca un nou mod de a fi un simplu click,cam cred că mai bună ii,că și calitate usturoiul și urzica.
  O simplă ajustare trecem peste tot!!!!
  Votez Ioan Turc😉🇪🇺💯

  1
  14
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.