Actualitate

Suciu: O surpriză plăcută pentru cei care așteptau o alternativă la candidatul PNL

Deputatul PSD Daniel Suciu, care va candida la funcția de primar al orașului Sîngeorz-Băi, spune că va veni cu o echipă puternică, ”o surpriză plăcută pentru toți cei care așteptau de mult timp o alternativă la candidatul PNL”.

”Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care, începând cu vineri seara, v-ați alăturat cu sufletul si bunele intenții candidaturii mele la Sîngeorz-Băi. Sunt foarte conștient ca fără o echipă puternică alături de mine acest demers nu va avea finalitatea pe care mulți dintre sângeorzeni o așteaptă. Am spus-o de la bun început, nu mai vorbim neapărat de o miză de partid sau una doctrinară, e vorba până la urmă de două viziuni complet diferite și de doi candidați la fel de diferiți care vin în fața oamenilor. Tocmai de aceea, echipa mea va fi una care cu siguranță va reprezenta o surpriză plăcută pentru toți cei care așteptau de mult timp o alternativă la candidatul PNL. În cel mai scurt timp o veți afla”, a menționat Suciu pe Facebook.

Până acum, pentru Primăria Sîngeorz-Băi și-au anunțat candidatura în mod oficial Traian Ogâgău din partea PNL și Radu Cârcu din partea ALDE.

17 comentarii

 • Prin intrarea in cursa a lui Daniel Suciu candidatul PSD pentru functia de primar al orasului Sângeorz-Bai, sângeorzănii vor avea de ales intre Ogâgău (PNL) si O…gâgă (PSD).

  • Intre un om curat si un Ogagau. Asta vor avea de ales.
   O echipa contra unei mize personale.

 • Nu e nimic extraordinar in candidatura lui Suciu la Primara Singeorz. Dimpotriva, mi se pare mult mai suspect faptul ca un om de afaceri, care nu mai are nevoie sa se afirme, lasa totul balta (caci va fi obligat, ca primar sa renunte la afaceri) pentru a candida tocmai in Singeorz. Cred ca domnul Ogagau are si niste obiective ascunse.

  • Nu zau, politician cu obiective ascunse… Cine a mai vazut asa ceva?!?… 🙂 🙂 🙂 Trebuie sa depuneti mai mult efort pentru discreditare sau asta este preludiul? 🙂

 • Mai fratilor sa imi spuie mie unu ca un dator vandut e bun de primar si sa reprezinte sangeorzu , ala inseamna ca nu are minte.,, pai la nivelu lu suciu asta nu se va ridica niciodata, nu stie nici vorbi bine, o facut seralu la sg si le ducea pizza sa il treaca clasa… Lumea stie de cati bani e si dupa alegeri o sa plece tot cum o venit…,,:)

 • Uitați va unde a fost ales deputat ,sau întreba ți ,toate comunele sunt asfaltate nou nouț ..asta știe de unde tre aduși bani..știe sa facă proiecte..in 4ani suciu schimba sangeorzu(in bine)

 • Suciu este mai mult decât merită Sângeorzul actual.
  Este aerisit, educat, stilat, niţel ieşit în lume, tânăr, energic şi capabil fizic şi intelectual, necompromis de găştile locale, adică tocmai bun pentru un nou început în oraşul Sângeorz, pentru ca acesta să devină măcar în parte ce-a fost odată.
  În rest, ambiţii, patimi, nemşuguri, interese – păguboase pentru cetăţeanul de rând.
  Contează mai puţin cine l-a propus, dacă e hotărât să ia taurul de coarne!

  • Nici nu se putea descrie mai bine Suciu.
   Mai oameni omul asta isi lasa statutul de deputat pentru revitalizarea acestui oras. Doar nu am inebunit cu totii sa alegem un seralist care a trecut clasa livrand pizza profesorilor.

 • Hai să fim cu capul pe umeri.Eu consider o jignire pentru singeorzeni să creadă cineva că salvarea orașului vine de la un tânc fitos care in toamnă rămâne fără servici.Chiar dacă ar fi un bun gospodar când vine ca reprezentant al PSD nu trebuie votat de singeorzeni,pentru bătaia de joc făcută de Radu Moldovan la adresa Văii Somesului in general și a Singeorzului in special.Asta nu înseamnă că automat trebuie votat Ogagau,sunt convins că vom avea și alte variante mult mai bune.Fiti optimiști și deștepți că de politruci ca Suciu e plină lumea

  • Adica nu conteaza ca ii gospodar,conteaza doar ca ai un dinte cariat contra pesedeului…mneatale pui caruta inaintea cailor.Si bataie de joc mai mare ca aia facuta 20 de ani de liviu rusu,ioan oltean si toti aia care au stat pe langa ei,iar acum is sfinti, nu esista. Au avut presedinte,guvern,deputati,consiliu judetean,tot tot tot! Si au facut nimic ! Asa ca nu va mai legati de omu asta,si videti dincolo de grinda din ochii vosti. Si alegeti cu mintea nu cu sufletu. Ca altfel o sa va vindeti sufletu inca 4 ani.

 • Edy să ști că sunt foarte documentat,acest tânc a fost doar purtător de geantă a lui Radu Moldovan,căruia ia tinut locul căldut in parlament,iar acum Radu știe că nu mai are șanse să ajungă președinte CJ și îi caută de lucru copilului care rămâne șomer.Nu am spus ca o să votez nici un golan și nici un putrigai,doar că sper să am posibilitatea să votez un om care a trăit in Singeorz și care a demonstrat ceva aici și nu un politruc navetist care in campanie va locui la mătușa (ca Udrea la bloc).

 • Berenge stai relax daniel e foarte capabil sa conduca sangeorzu.,ca io tinut locu cald asta e parerea ta personala lui e.r.pt.ca asta sigur mai iese un mandat ca a dovedit ca e capabil si a adus bani in judet cat nu o adus toti din 90.normal ca nu ia adus de acas da sub conducerea psd.spunemi ce realizari sau facut sub conducerea pdl?rusu?oltean?toate gunoaiele nici studiu de fezabilitate nu a facut pe drumu beclean carlibaba si au avut toata puterea ,,, radu a concretizat ceva beclean salva e licitat se va face salva dumitra plus ca drumurile judetene sau facut majoritatea…, documenteazate si apoi date cu parerea.,,,,

 • Isi lasa statutul de deputat deoarece trebuie voturi la raducu si uite asa l-au sacrificat.credeti ca o face de dregul sangeorzenilor? Va inselsti, ve-ti vedea.

 • Multor sâmgiozăni le tremură ceoarecii ! Se schimbă garda, se închide robinetul. Copile-băiete, pauza se termină, vine suciu şi pune cătunia pe o samă de sfătoşi din cătunu borcutului! Asă să fie.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS