Actualitate

Summitul Global de Conducere, în premieră la Bistrița. Cine sunt vorbitorii

Bistrița va găzdui, la mijlocul lunii martie 2020, Summitul Global de Conducere. Cunoscut la nivel mondial ca GLS (Global Leadership Summit), evenimentul reprezintă o conferință de instruire a liderilor și a conducătorilor din mediul de afaceri.

Pe durata a două zile, în 13 și 14 martie 2020, la Hotel Metropolis vor fi prezente, prin intermediul proiecțiilor video, câte opt personalități din diferite domenii.

Printre acestea se numără cunoscutul Bear Grylls, fost membru al forțelor speciale britanice, realizator al emisiunii ”Tehnici esențiale de supraviețuire”, a cărei audiență este estimată la 1,2 miliarde de oameni. Printr-un mesaj filmat în munții din Elveția, Bear va vorbi despre curaj, bunătate și puterea de a nu renunța niciodată. Alături de el, la Summitul bistrițean vor vorbi pastori, specialiști în marketing, un fost membru în conducerea grupului TV Disney ABC, un ex-negociator al FBI, consultanți în afaceri, o directoare în cadrul Uber și Apple și un producător de film de la Hollywood.

Cum se pot face înscrierile la GLS Bistrița 2020

Evenimentul principal al GLS se desfășoară în Chicago, dar summitul este organizat și în alte peste 1470 de orașe din 135 de țări, printre care și România. În total, peste 405.000 de lideri la nivel global vor participa la evenimentele Summitului Global de Conducere și vor învăța cum să își maximizeze influența. Pentru a putea participa la GLS Bistrița vă puteți înscrie pe www.glsromania.ro.

De precizat că prețul în ziua evenimentului va fi cu 30 de lei mai mare față de prețul standard pentru fiecare categorie, iar înscrierile se vor putea face doar în limita locurilor disponibile.

Cine sunt vorbitorii de la Summitul Global de Conducere – Bistrița

CRAIG GROESCHEL: Cofondator & pastor senior al Life.Church, o biserică inovatoare care e răspandită online la nivel global. Cunoscută pentru abordarea misionară folosind o tehnologie de ultimă oră, biserica Life.Church este creatoarea aplicației Biblia YouVersion. Groeschel vorbește frecvent în multe țări și este gazda podcastului Craig Groeschel Leadership. Este un autor inclus pe lista best-selling authors a The New York Times. Craig Groeschel va vorbi, în cadrul a două sesiuni, despre gândirea în limitele tiparelor și schimbarea traiectoriei într-o companie, dar și despre puterea emoțiilor în leadership.

BOZOMA SAINT JOHN: Director de marketing al Endeavor, companie-lider în domeniul entertainmentului, sporturilor și al modei, prezentă în peste 30 de țări. Pe parcursul carierei sale, Bozoma Saint John și-a dobândit reputația unei veritabile deschizătoare de drumuri. A lucrat ca director de brand pentru Uber și că șefă a Departamentului de Marketing global pentru consumatori al Apple Music și Itunes. Revista Fast Company Saint John a inclus-o pe Bozoma Saint John în lista celor mai creativi 100 de oameni din lume.

LIZ BOHANNON: Fondatoare & CEO al Szeko Designs, un brand care încearcă să ofere oportunități educaționale și de leadership pentru femei din întreagă lume. Liz Bohannon a fost desemnată de Bloomberg Businessweek ca antreprenor social de top și de Forbes în Top 20 vorbitori. În cartea ei, Beginner’s Pluck, ce a fost lansată la Summit în Chicago, Bohannon se folosește de propria-i experiență pentru a explora 14 principii nu pentru a găsi, ci pentru a construi o viață trăită cu scop, pasiune și impact. La Bistrița, Liz Bohannon va vorbi despre curajul începătorului.

BEN SHERWOOD: Fost copreședinte al Disney Media Networks; fost președinte al grupului de televiziune Disney ABC; autor bestseller. Ben Sherwood a fost responsabil de portofoliul de divertisment global și știri, printre care rețeaua de televiziune ABC, ABC News, și de canalele Disney din întreaga lume. Fostul manager de televiziune va dezvălui câteva dintre secretele lui Walt Disney și ale lordului Nelson în ceea ce privește succesul în perioade de criză.

JASON DORSEY: Cotat drept cel mai bun vorbitor milenial și al Generației Z; cercetător. Președinte al Centrului de Kinetică Generatională, Jason Dorsey face cercetări, ține discursuri și oferă consultanță pentru lideri din întreaga lume cu scopul clarificării miturilor despre generații. Echipa lui a repoziționat branduri globale pentru câștigarea fiecărei generații și a oferit clienților un instructaj complet atât pentru păstrarea angajaților, cât și pentru extinderea clientelei. Dorsey este considerat vorbitorul și cercetătorul numărul 1 pe tema generațiilor și a fost numit un „guru al cercetării” de către Adweek.

DANIELLE STRICKLAND: Militant pentru dreptate; pastor; autor. Danielle Strickland a condus biserici, a deschis școli de instruire și a pornit departamente pentru justiție în cadrul Armatei Salvării peste tot în lume. Ea a petrecut 22 de ani ca ofițer în Armată Salvării și este ambasador al inițiativei Stop The Traffik. Danielle a co-fondat Infinitum (un stil de viață), Brave Global, Amplify Peace și Women Speakers Collective. La Summitul din Bistrița, Danielle Strickland va vorbi despre schimbările care trebuie făcute pentru a deveni lideri cu influență.

DEVON FRANKLIN: Producător de film; autor; speaker; CEO al Franklin Entertainment. Devon Franklin este un producător de film premiat la Hollywood, autor bestseller și consilier spiritual. A fost inclus în lista celor mai influenți creștini sub 40 de ani și, împreună cu 20th Century Fox, a produs filmele Miracole din Rai, Raiul există și The Star. Franklin este devotat folosirii abilităților sale de lider și mijloacelor media ca unelte puternice prin care să încurajeze milioane de vieți din întreagă lume.

PATRICK LENCIONI: Autor bestseller; fondator și CEO al The Table Group . Patrick Lencioni este autorul a 11 cărți bestseller cu vanzări ce depășesc cinci milioane de exemplare. El încearcă să ofere organizațiilor idei, produse și servicii care îmbunătățesc lucrul în echipă, iar printre cei cărora li se adresează se numără atât companii din Fortune 500, cât și echipe sportive și biserici. Vorbitor favorit al Summitului, Lencioni va prezenta cel mai recent material al său în domeniul motivației și cum aceasta modelează leadershipul.

CHRIS VOSS: Fost negociator pentru ostatici al FBI; fondator și CEO al The Black Swan Group, o firmă ce oferă instruire și consultanță companiilor Fortune 500 în negocieri complexe. Cu o experiență de 24 de ani în cadrul FBI, Chris Voss a fost unul dintre principalii negociatori în cazurile de răpiri internaționale. El a fost instruit atât de FBI, cât și de Scotland Yard și de Harvard Law School. Într-o carte devenită best-seller, Voss a explicat strategiile de negociere în așa fel încât oricine să le poată folosi la locul de muncă, în afaceri sau în familie.

AJA BROWN: Primar al orașului Compton. La vârsta de 31 de ani, Aja Brown a devenit cel mai tanăr primar ales în orașul Compton, din California. Strategia ei de revitalizare este bazată pe valorile familiei, calitatea vieții, dezvoltare economică și dezvoltarea infrastructurii. În 2017 a fost aleasă pentru un al doilea mandat, iar initativele sale au redus semnificativ atât infracțiunile comise de bandele din oraș, cât și rata șomajului.

JIA JIANG: Autor bestseller; blogger; antreprenor; CEO al Wuju Learning. După ce a lucrat ani buni în corporații, Jia Jiang a devenit antreprenor și a descoperit cea mai mare teamă a tuturor: respingerea. Pentru a depăși această frică, Jiang a pornit într-o călătorie în care a descoperit o lume în care oamenii sunt mult mai amabili decât ne imaginăm noi. El ține seminarii despre respingere și îi invată pe oameni și instruiește organizații despre cum să învingă frica.

TODD HENRY: Fondator al Accidental Creative; autor; consultant în leadership. Todd Henry învață liderii și organizațiile să implementeze practici care conduc la excelență. O face în calitate de gazdă a podcastului The Accidental Creative Podcast, descărcat de milioane de ascultători, unde oferă săptămanal sfaturi și idei despre cum să rămâi prolific, excelent și sănătos. Este autorul a patru cărți, printre care Die Empty, desemnată de Amazon una dintre cele mai bune cărți din 2013. Excelența creativă este temă abordată de Todd Henry la Summitul Global de Conducere de la Bistrița.

Dr. KRISH KANDIAH: Fondator al Home for Good; consultant; antreprenor social. Un militant pentru luarea în plasament și adopție, dr. Kandiah este directorul fondator al Home for Good, o organizație caritabilă care găsește locuințe permanente pentru copiii aflați în plasament în Regatul Unit. Are intervenții frecvențe la BBC și contribuie cu articole în The Guardian și Times. Vorbitor internațional și consultant, el se folosește de creativitate și reflecție academică pentru a produce schimbări strategice, culturale și inovație. Dr. Kandiah și soția să au șapte copii biologici, adoptați și luați în plasament.

JO SAXTON: Autoare; coach în leadership și antreprenoare. Născută într-o familie de nigerieni și crescută în Londra, Jo Saxton aduce o perspectivă multiculturală și internațională asupra leadershipului. A făcut parte din echipe de conducere în biserici din Regatul Unit și din Statele Unite și este fondatoare a Ezer Collective, o inițiativă ce ajută și investește în femei-lideri. La summitul bistrițean, Jo Saxton va vorbi despre cele trei întrebări la care trebuie să răspundem pentru a duce leadership-ul la un alt nivel.

BEAR GRYLLS: Aventurier; scriitor; realizator TV. Fost membru al forțelor speciale britanice, Bear Grylls s-a cățărat pe vârful Everest, a travesat Oceanul Arctic într-o barcă gonflabilă și a promovat cursurile Alfa pentru a-i încuraja pe oameni în explorarea credinței lor. Emisiunea TV pe care a realizat-o – Tehnici esențiale de supraviețuire – a fost nominalizată pentru premiul Emmy și este dintre cele mai vizionate la nivel mondial. Grylls un autor bestseller, cu vânzări ce depășesc 15 milioane de cărți.

RAJA B. SINGH: Expert contabil; partener senior al R.K. Khanna & Associates, India. Raja B. Singh este un militant pentru integritate, pe care o consideră un remediu împotriva corupției. Această este și tema pe care o va aborda la summit unde va vorbi despre viața integră pe care fiecare lider trebuie să o trăiască în propria lui sferă de influență.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS