Actualitate

Un tânăr s-a sinucis în timp ce se afla în arestul IPJ Bistrița-Năsăud

Un tânăr de 20 de ani s-a sinucis duminică seară în arestul IPJ Bistriţa-Năsăud înainte să afle ce sentință îi vor da magistrații. Era arestat încă din luna februarie după ce ar fi omorât în bătaie un bătrân, potrivit Știrilor Pro Tv.

Tânărul în vârstă de 20 de ani împreună cu fratele său în vârstă de 18 ani au urmărit la începutul lunii februarie pe stradă un bătrân în vârstă de 76 de ani. Au ajuns acasă la el unde l-au omorât în bătaie şi mai apoi au plecat cu 100 de lei şi un telefon mobil. Poliţiştii i-au arestat pe amândoi, iar azi-noapte tânărul în vârstă de 20 de ani s-a sinucis în celula arestului IPJ Bistriţa-Năsăud.

Medicii chemaţi de urgenţă au încercat să îi salveze viaţa şi l-au dus a Spitalul Judeţean, însă eforturile au fost zadarnice.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a transmis că Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud a preluat cazul.

Etichete

4 comentarii

 • Ce au păzit ”custozii” ?
  Dacă era mazăre, ori , doamne ferește și apără, șăful ăl mare (cum care ? ) tot așa pățea ?

 • Probabil….scoala, familia, mediul in care a crescut si din care nu a fost scos de asistenta sociala, pacanelele mai dese ca si farmaciile, alcoolul vandut la minori, legislatia…..astea nu au avut nici o vina…. As vrea sa gresesc, dar sunt multe astfel de kamikaze… dar presa are grija sa ne ofere circ politic..
  Nu stiu ce e mai grav, unul care se bucura de moartea unui copil bolnav sau restul care vedem toate astea dar nu intelegem.

 • În total de acord. Nickul de mai sus care judecă după o mentalitate religioasă- „un rătăcit” tocmai îşi expun lacunele de educație şi lipsa de empatie profundă față de o viață umană irosită trist într-un sistem social care pare avea multe lacune. Acel tânăr ar fi putut avea multe oportunități în alte țări. A fost abandonat de propria comunitate ,.propriul grup social care ar fi trebui să-i fii oferit support. Semne de întrebare sunt ridicate şi către cei care aveau responsabilitatea supravegherii în arest. Probleme de profesionalism dacă au permis păstrarea şireturilor în celulă, a obiectelor de metal ceramică şi sticlă. De aemenea în asemenea cazuri se impunea şi support psihologic. O viață la 20 ani vs o viață pierdută la 76 e un deal teribil pt societate. Ce pot să spun acel tânăr în țări nordice ar fi putut fi reintegrat în societate după ispăşirea a unei pedepse .
  Citeam ieri despre şansa unui orfan român de a a fi adoptat într-o societate normală a devenit campion canadian la ski acrobatic. Dacă ar fi rămas în România foarte probabil ca şi sistem social( lipsa de suport) l-ar fi împins spre o carieră de criminal.
  Sunt ore de educație religioasă de îndoctrinare flagrantă a tinerilor din mediul rural, dar nu sunt educate la şcoală noțiunea de a citi etichetele şi respecta indicațiile unor produse chimice. Frica de ireal vs inconştiența față de pericole reale.

 • CC ai face bine sa te gandesti la victime si apoi la infractori! nu poate fi integrata intelege odata! R.I.P.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.