Actualitate Politică

3 motive să votezi Alianța 2020 USR PLUS

3 motive să votezi Alianța 2020 USR PLUS:

 

1. Suntem singurii din politica noastră care ne-am bătut cu PSD în ultimii doi ani.

Am fost în stradă la OUG13, am fost în stradă pe 10 august, am avut colegi care au stat prin spitale în urma intervenției jandarmilor.

Am făcut grevă în Parlament ca să blocăm maltratarea legilor Justiției. Am contestat la Curtea Constituțională fiecare abuz legislativ al PSD-ului.

Am strâns un milion de semnături pentru Fără Penali și peste 100.000 pentru Oameni Noi în politică.

2. N-am fost parte a farsei politico-interlope din ultimii 30 de ani.

Suntem oameni noi în politică și am intrat în politică tocmai pentru că vreme de 30 de ani politicienii nu au fost în stare să facă nimic – nu avem nici măcar o singură autostradă care să lege provinciile istorice, nu avem niciun spital regional nou. În schimb au eliberat înainte de termen 14.000 de infractori, printre care violatori și tâlhari periculoși.

Iar acei câțiva dintre noi care au fost pentru puțină vreme în administrație au fost ca o gură de aer proaspăt, au arătat că România poate fi guvernată și altfel, nu doar prin hoție și prostie.

3. Știm foarte clar ce vrem să facem pentru România în Parlamentul European.

Suntem primii care am prezentat un plan concret pentru România în Europa. Vrem să recâștigăm încrederea în viitorul României ca parte a Uniunii Europene, dezvoltare economică prin absorbția de fonduri europene și creșterea calității vieții prin asigurarea unor standarde europene în sănătate, educație și servicii sociale.

Alianța 2020 USR PLUS

(PE)

9 comentarii

  • Nu este niciun motiv sa votezi cu aceasta alianță de naivi in mâna păpușarului
   Fix de România sunt ei interesați

 • Motive pentru care sa nu votezi alianta USR-Plus:
  1. Cat timp a fost primministru Dacian Ciolos nu a avut nici macar o realizare in conditiile in care a fost in aceasta functie un an ;
  2. Dacian Ciolos a fost cel care a trimis la CCR legea converisiei care a fost respinsa fapt care a afectat aproximativ 200000 de imprumutati. Lege care a fost apropbta in unanimitate in camera deputatilor (si cand spun unanimitate sa se inteleaga ca au votat-o toti din toate partidele)
  3. Apartenenta lui Dacia Julien Ciolos la grupul MISA fiind unul din conducatorii grupului. Grupare care a distrus vietile a sute de tinere care erau obligate sa intretina relatii sexuale pentru diferite motive;
  4. Teapa 22 de milioane de euro pe care Clotilde Armand a dat-o statului roman prin firma Egis si prin complicitatea lui Dan Costescu la vremea respectiva ministrul transporturilor in cabinetul Ciolos.

  • Eu o să votez alianța USR PLUS pentru că au candidați oameni deștepți, cu carieră solidă, care renunță la locurile lor de muncă, mai bine plătite, pentru a ajuta România să iasă din parcursul imprimat de cei ce conduc astăzi. Ciuma care conduce acum, respinsă chiar și de familia lor politică europeană vrea doar să poată fura in continuare, nepedepsită și pentru asta a făcut praf legile justiției, și dacă e lăsată de români face praf țara. Ce spui tu „rabine” sunt minciuni, prostii, dar românii s-au trezit.

  • Cineva cand vad ce tampenii debitezi imi dau seama de proportie dezastrului si de cat de spalati sunteti pe creiere! Pot sa-ti spun ca nimic din ceea ce am scris mai sus nu sunt minciuni. Pot doar sa-ti spun ca atunci cand a inceput scandalul MISA am stat sase luni si am vizionat materialele confiscate printre care sute de casete video. Ghici pe cine l-am vazut acolo in pielea goala si cu coronita pe cap participand la initierea noilor membrii?

 • postacii ciumei rosii sunt la datorie. bagati mare poate veti avea parte de un recurs compensatoriu. neamuri de penali ordinari.

  • Sa ne fereasca Domnu de un asa partid. Doar vorbe goale si minciuni. Sa nu uitam ca Ciolos a vrut sa vanda zacamintele de la rosia montana, a vrut sa vanda gazele de sist din sudul tarii, a vrut sa vanda portul constanta. Deci un partid cu conducatori vanzatori si tradatori de tara. NU STIU CUM UNII OAMENI DESTEPTI SE POT ASOCIA CU ACEST PARTID. NU VOTATI USR PLUS. PARTID TRADATOR….ASTIA SUNT MAI RAI CA UNGURII.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS