Recomandări Social

Asociația Tășuleasa Social reia împăduririle de primăvară. Va planta 5 ha în comuna Budești

Asociația Tășuleasa Social reia, în această primăvară, acțiunile de împădurire, însă în condiții diferite față de anii precedenți. În zilele de 25, 26, 27 martie 2021 câte 150 de voluntari zilnic vor planta puieți pe cinci hectare în comuna Budești.

”Lume, lume! Primăvara vine cu vești bune! Cu mare bucurie vă anunțăm o acțiune de împădurire, despre care ați întrebat așa mulți dintre voi și care este așa de mult așteptată! Tășuleasa Social organizează un trio de împăduriri, în așa fel încât să respectăm toate regulile de siguranță și să încercăm să ne mai potolim dorul de plantat. Astfel, împădurirea va avea loc în 3 zile consecutive, să putem controla numărul participanților care nu trebuie să depășească maxim 150 persoane/zi. Circumstanțele ne obligă să facem această plantare împreună cu voi dar cu distanțare socială, ceea ce înseamnă că NU vom putea oferi transport și masă, aceste lucruri vor trebui suportate și organizate de fiecare participant în parte”, anunță organizația.

Înscrierile se fac pe email, la adresa asociatia@tasuleasasocial.ro, până se epuizează numărul de locuri, cel târziu până în data de 22 martie 2021. Trebuie să pecificați și data/datele în care doriți să participați!

Tășuleasa Social oferă uneltele, voluntarii și partenerii specialiști și puieții. Protecția obligatorie sanitară se va oferi în caz de nevoie. Apă și voie bună, ce nu au lipsit niciodată.

Organizația a ținut să mulțumească în special voluntarilor de la Muma Pădurii, care au făcut mii de brățări, le-au vândut și le-au transformat într-un întreg hectar de puieți ce urmează a fi plantați.

https://www.facebook.com/tasuleasasocial/posts/10158788839394765
https://www.facebook.com/tasuleasasocial/posts/10158791774929765

2 comentarii

    • oameni faini; si eu ii apreciez. Dar initiativele trebuie sa aiba o continuitate, sa vietuiasca. Plantam dar apoi lasam de izbeliste?! Sau de intretinere se ocupa altii?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.