Tibi Uşeriu a cumpărat primele 10 pachete pentru copiii din Republica Moldova (VIDEO)

Holistic

Tibi Uşeriu a cumpărat primele 10 pachete care vor fi trimise din Bistriţa-Năsăud cu destinaţia Republica Moldova. Într-o postare pe Facebook, câştigătorul ultramaratonului de la Cercul Polar i-a îndemnat şi pe alţii să îi urmeze exemplul.

„De 16 ani, Johanniter, în parteneriat cu Tăşuleasa Social, au un proiect: un copil din Germania dăruieşte un cadou unui copil din România. Noi de 16 ani primim ceva şi cred că e momentul să dăm şi ceva în schimb. Tăşuleasa Social, în parteneriat cu Johanniter şi cu cei de la Selgros care ne ajută pe partea logistică şi cu pachetele, pregătim un proiect pentru Basarabia. Eu am fost de câteva ori în Basarabia şi cred că sunt acolo copii care au nevoie de aceste cadouri şi a venit momentul să oferim ceva în schimb. Eu vreau să fiu care să fac acest gest. Am venit şi am cumpărat de la Selgros 10 pachete. Eu cred că să dăruieşti îţi merge cumva la suflet, şi să primeşti, dar cu ce dăruim rămânem pentru o eternitate”, a spus Tibi.

LIVE! Tibi Useriu cumpara primele cadouri pentru Camionul de Craciun in Basarabia, la Selgros Romania!

Publiée par Tasuleasa Social sur Jeudi 27 décembre 2018

Într-o postare pe Facebook, intitulată „Lecţia de a dărui”, Tăşuleasa Social a scris:

„Dragi prieteni, acțiunea “Camionul de Crăciun” în parteneriat cu organizația Die Johanniter Unfall Hilfe decurge deja de 16 ani. În acești 16 ani, am bucurat copii din multe județe: Bistrița-Năsăud, Suceava, Cluj, Mureș, Maramureș, Sălaj etc. Anul trecut am fost prima dată și în Basarabia, în Raionul Glodeni cu un camion, împărțind bucurie la circa 1200 de copii. Anul acesta dorim să ne întoarcem cu 2 camioane la acești copii, dar în același timp am dori să vedem dacă în acești ani, în încercarea noastră de a schimba ceva în jur, chiar am reușit.

De aceea, în colaborare cu Selgros Bistrița, avem o provocare pentru toți care vor să învețe să dăruiască: cele 2 camioane cu cadouri cer încă două camioane însoțitoare. Oare reușim să strângem 2 tiruri de cadouri pentru copiii din Moldova? Oare am învățat ceva în acești 16 ani?

Aceasta este șansa noastră să aflăm răspunsul: Selgros Bistrița a pregătit cadourile, noi trebuie doar să mergem și să le plătim la casă.

Dacă nu suntem din Bistrița, altă modalitate este plata directă a sumei de 144,82 lei în contul de mai jos, cu specificarea: “cadou de Crăciun pentru Basarabia”.

Cu banii adunați din cont, noi cumpărăm cadourile și în luna ianuarie le ducem copiilor din Glodeni. Tășuleasa Social, Cont IBAN RO50 BTRL 0060 1205 2541 08XX. Aceleași date bancare se pot găsi și pe site-ul nostru www.tasuleasasocial.ro.
Cât de frumos e să primești, oare cum e să dăruiești?”.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

  • Rodica

   Ati citit articolul?
   Si cred ca la aceste orfelinate au ajuns sigur cele pe care le-ati donat dumneavoastra!

   (0)
 1. Teodor

  Este un exemplu foarte mărinimos pentru mulții dintre Noi, care vorbim mult și facem puțin pentru copilașii din Basarabia!!! Cu mult Respect.La Mulți Ani!

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.