Social

Tinerii din PSD vor aduna, de 1 Mai, gunoaiele de la sărbătorirea în avans a Zilei Tineretului

Zeci de tineri din PSD Bistrița-Năsăud se vor aduna, duminică dimineața, în zona Pădurii Schulerwald din orașul Bistrița să adune gunoaiele ce vor rămâne în urma celor ce sărbătoresc, sâmbătă, în avans, Ziua Tineretului.

Președintele TSD Bistrița-Năsăud, Daniel Suciu, a declarat, vineri, într-o conferință de presă că gestul este unul simbolic și face parte din campania PSD de la nivel național „1 Mai – ziua muncii verzi. Strângem mizeriile portocalii”. În Bistrița-Năsăud, sâmbătă circa o sută de tineri social-democrați vor ecologiza, la Rodna, malul Someșului Mare, iar duminică alți peste 30 vor curăța de gunoaie zona Pădurii Schulerwald din Bistrița.

„E un mesaj pe care PSD vrea să-l dea: vom face curățenie de îndată ce vom ajunge la putere. De 1 Mai, vom munci, dar de data aceasta să strângem gunoaiele așa cum promitem că, din 2012, PSD va ecologiza ceea ce PDL a reușit să facă în acești ultimi patru ani”, a spus Suciu.

El a spus că după ce Primăria Bistrița organizează sâmbătă o serie de evenimente în Pădurea Schulerwald, cu ocazia Zilei Tineretului, sărbătorită în avans, duminică dimineața, la ora 9.00, tinerii social-democrați vor aduna gunoaiele, „mizeria portocalie”.

Deși tinerii din TSD Bistrița-Năsăud nu se vor distra, ci vor munci, Suciu le-a adresat totuși invitația bistrițenilor să-și petreacă sfârșitul de săptămână în Pădurea Schulerwald unde administrația locală a pus la cale „un program agreabil”.

Întrebat dacă PSD va organiza vreun eveniment cu ocazia zilei de 1 Mai, Suciu a declarat că anul acesta, PSD nu organizează nicio petrecere în aer liber în care să ofere mici și bere gratis participanților.

În schimb, evenimentele din Pădurea Schulerwald sunt organizate de Primăria Bistrița, condusă de primarul Ovidiu Crețu (PSD), care a invitat inclusiv Direcția 5 să cânte bistrițeniloir în după-amiaza zilei de sâmbătă. Duminică, tot acolo va fi o gală folclorică pentru ambele zile muncipalitatea alocând un buget de 30.000 de lei.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.