Actualitate

Trafic infernal în oraş. Poliţiştii vor fi trimişi să dirijeze

Traficul în oraş este infernal înainte de sărbători, cozile întinzându-se pe kilometri la intrarea în Bistriţa dinspre Vatra Dornei întrucât se creează un blocaj la sensul giratoriu de pe Calea Moldovei, colţ cu Lucian Blaga. Se întâmplă fiindcă nu există barieră, iar şoferii sunt obligaţi să oprească la calea ferată. 

Consilierul local PNL Sorin Hangan a cerut Primăriei Bistriţa să trimită în zonă poliţişti locali care să dirijeze circulaţia în special la trecerea de nivel cu calea ferată ca şoferii să nu mai oprească dacă nu vine niciun tren.


„Chiar dacă nu avem o infrastructură rutieră corespunzătoate, cred că am putea îmbunătăţi confortul psihic al conducătorilor auto trimiţând agenţi de la Poliţia Locală în zonele aglomerate. Pe Calea Moldovei, coada era la jumătatea cartierului Unirea. La trecerea de pe Lucian Blaga am mai putea trimite un poliţist fiindcă acolo şoferii opresc la calea ferată.”, a spus el. 

Primarul Ovidiu Creţu i-a răspuns că va discuta şi cu Poliţia Municipală Bistriţa aşa încât traficul să fie fluidizat în punctele cheie. 

5 comentarii

  • ar putea trimite unul si pe Ioan Slavici, la trecerea de la Apollo, ca si acolo dimineata coloana de masini ajunge pâna în fata prefecturii.
    hai ca se poate, acuma au chipiasii salarii babane, ar putea sa faca ceva cu adevarat util societatii care îi îngrasa.

  • Dacă nimeni nu mai circulă pe jos sau cu transportul în comun AȘA VĂ TREBUIE !!! Stați în trafic cu europubelele voastre răblăgite aduse din germania !

  • Pai sa dirijeze…nu sa stea la panda…….traficul este blocat si de „istetii” care intra in sensurile giratorii si ii blocheaza pe cei care au de mers inainte …ca doar au prioritate, dar nu se gandesc la fluidizarea traficului.Daca eu nu pot sa trec mai departe stai si tu dupa mine, nu ?Doar suntem in Romania…

  • Cum dracu nu suntem in stare sa punem două becuri la o trecere cu calea ferata, in 2018, când alții merg pe alte planete!!! trimitem oameni să pândească și să dea din mâini când vine trenul (și ăla antic).

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS