Actualitate

Traficanți de droguri din Bistrița-Năsăud și Cluj, săltați de polițiști și procurori DIICOT

Cinci percheziții au făcut polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud în locuințe din județ, dar și din Cluj, într-un dosar de trafic de droguri de mare risc.

Descinderile s-au făcut în cursul zilei de miercuri la domiciliile unor suspecți din localități ale județelor Cluj și Bistrița-Năsăud, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

”Din materialul probator administrat în cauză a reieșit că mai multe persoane ar fi efectuat activități de procurare, transport, deținere, distribuire și comercializare a unor cantități de substanțe interzise către consumatori, din cele două județe. Audierile se desfășoară la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Române. Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

Etichete

1 comentariu

  • Noroc cu DIICOT ,in rest dosarele de corupție stau in sertare până găsesc procurorii metode alternative de denaturare a adevărului să poată clasa dosarele

    5
    1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS