Actualitate

Traficanţi de droguri, prinşi în flagrant. Unul a fost arestat preventiv

Două persoane au fost surprinse în flagrant de poliţişti şi procurori în timp ce încercau să comercializeze aproximativ un kilogram de rezină de cannabis. Pe numele unuia dintre suspecţi a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Poliţiştii S.C.C.O. Bistriţa-Năsăud şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud, împreună cu poliţişti din cadrul B.C.C.O. Cluj-Napoca, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R. au surprins în flagrant, în municipiul Cluj-Napoca, două persoane care încercau să comercializeze aproximativ un kilogram de rezină de cannabis.

Întreaga cantitate de droguri a fost ridicată, iar cei doi suspecţi au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud pentru audieri.

Urmare a probatoriului administrat în cauză, la data de 4 iulie a.c., procurorul de caz a luat măsura reţinerii pentru 24 ore faţă de unul dintre suspecţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Ulterior, acesta a fost prezentat Tribunalului Bistriţa-Năsăud, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, informează Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Cercetările continuă în vederea identificării şi tragerii la răspundere a tuturor persoanelor împlicate în activităţile infracţionale.

Totodată, un tânăr de 16 ani din Bistriţa, suspectat de poliţişti că în perioada  2011 –2013 a comis 27 de infracţiuni de furt calificat din locuinţe, societăţi comerciale şi autovehicule, pe raza municipiului, a fost prezentat Judecătoriei Bistriţa care a dispus arestarea acestuia pentru 18 zile. Un alt tânăr din Bistriţa, în vârstă de 22 ani, reţinut de poliţişti pentru comiterea a 5 infracţiuni de furt din locuinţe, a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă, acesta primind mandat pentru o perioadă de 29 de zile.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti din cadrul Compartimentului Investigaţii Criminale Beclean, a fost identificat un suspect pentru comiterea a 17 infracţiuni de furt. M.C.S. de 36 ani din Figa este suspectat că a comis în perioada august-septembrie 2012,7 infracţiuni  de furt calificat, iar în perioada aprilie-iunie 2013 alte 10 infracţiuni de furt, în majoritate de obiecte care conţin cupru, aflate în anexe gospodăreşti. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean în vederea luării altei măsuri preventive.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.