Actualitate

Traficul pe DN 17, dat peste cap de un accident la intrarea în Livezile

În zi de piață auto, traficul pe DN 17 a fost blocat temporar duminică la prânz din cauza unui accident care s-a petrecut între Cotul Iadului și Livezile. O mașină a ajuns cu roțile în sus, iar un SUV a ieșit în decor.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Bistrița au intervenit la accidentul produs la intrarea în comuna Livezile, în apropierea zonei unde are loc târgul de mașini.

Șoferul, un bărbat de 63 de ani din Telciu, care avea 0,81 mg/l acool pur în aerul expirat, se afla la volanul unui Citroen vechi. Venea dinspre Strâmba și îndrepta spre Bistrița. Pe drum, a fost observat de alți participanți la trafic conducând hotic, pe cale să accidenteze doi copii la Strâmba. De îndată ce a intrat pe DN 17, în dreptul târgului auto de la Livezile, a mai lovit o mașină, și-a continuat drumul și a izbit roata SUV-ului care s-a răsturnat apoi în șanț. La rândul lui s-a răsturnat și a rămas încarcerat. L-au scos însă cei care se aflau în zonă până să ajungă echipajul SMURD.

”Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost extras de către persoanele aflate la fața locului până la sosirea echipajelor de pompieri. Bărbatul a fost preluat conștient de către echipajul medical, prezenta leziuni care nu îi pun viața în pericol și a fost transportat la UPU SMURD pentru investigații medicale suplimentare”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

“Un autoturism condus de un bărbat de 63 de an, din Telciu, care circula spre Bistrița, a acroșat un autoturism oprit pe acostament, pe care l-a proiectat într-un șanț, după care s-a răsturnat. Accidentul s-a soldat cu rănirea bărbatului de 63 de ani, care a fost transportat la spital. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate probe biologice, în vederea determinării alcoolemiei”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

O drezină care a oprit fix la trecerea la nivel cu calea ferată a blocat și ea traficul și așa îngreunat în urma accidentului.

Etichete

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS