Social

Tragedie într-o pădure din Parva: Doi bărbați, uciși de un copac pe care îl tăiau fără drept

Echipaje SMURD (terapia intensivă mobilă, un echipaj de prim ajutor) și SAJ Bistrița-Nasaud s-au deplasat într-o zonă greu accesibilă de pe raza localității Parva, în Munții Rodnei (Izvorul Ursului), unde un copac a căzut peste doi bărbați. A fost alocat la acest caz și un echipaj din cadrul Salvamont Bistrița-Năsăud.

Echipajele medicale au găsit două victime, bărbați în vârstă de 46 respectiv 65 de ani. Din nefericire, aceștia prezentau leziuni incompatibile cu viața, informează ISU Bistrița-Năsăud.

La locul evenimentului, polițiștii au stabilit faptul că doi bărbați de 46 respectiv 65 de ani, ambii din Parva, în timp ce tăiau material lemnos fără drept, au fost surprinși și accidentați de un arbore.

În urma invervenției echipajelor medicale, a fost constatat decesul celor două persoane, cadavrele acestora fiind ulterior transportate la spital în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă și tăiere ilegală de arbori, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii faptelor, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Salvamont BN

Etichete

5 comentarii

  • Cum adică ucidere din culpă? 😁😁😁 O să fie copacul incriminat? 🤭. Ăștia din poliție au rămas la fel ca cei din bancurile despre ei? 😄😄😄. Nu pot să cred….😮

 • Vai de capul vostru,……. ăștia sunt infractorii padurilor retarzilor ……??????, oamenii probabil taiau un lemn sa se încălzească, uitati-va la ăia care duc cu Taf- urile si camioanele si apoi dați-va cu parerea frustraților

 • Trebuie facuta arestarea pe loc al trunchiului aflat la pamant si toate firele in viata arestate si taiate pt. complicitate la crima, dealul arestat sau taiat de catre politie si UAT-ul din care face parte padurea.Hotia se pedepseste din cand in cand si de MAMA NATURA. care trebuie trasa la raspundere ca asa sunt procedurile idioate in aceasta tara care nici nu vrea sa auda sa le modernizeze .
  Auzu tu ma cica ucidere din culpa la un copac !
  Pacat de viata amaratilor care voiau sa se incalzeasca din cauza altor hoti de la energie.
  DUMNEZEU sa-i odihneasca !

  • Spuneți dumneavoastră ce se poate scrie pe dosarul de cercetare după Codul Penal și Codul de Procedură Penală. Vedeți puțin și DEX-ul! Sunt de la munte și știu foarte bine, cei „amărâți” pentru a se încălzi adună crengi uscate de pe jos în căruță și nu taie pe picior.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS