Actualitate

TRAGIC Un preot a murit electrocutat în ziua de Rusalii, în timp ce se afla la pescuit

Un bărbat de 33 de ani, preot în satul Hășmașul Ciceului, comuna Uriu, din Bistrița-Năsăud, a decedat, duminică, după ce s-a electrocutat în timp ce pescuia pe un iaz, el atingând cu undița firele de pe rețeaua electrică.

Șeful Postului de Poliție Zagra, agentul șef Emil Vald, a declarat, luni, că accidentul s-a petrecut duminică seara în jurul orei 20.00 pe un lac de agrement din comuna Zagra aparținând familiei preotului.  

„Atât părintele Vasile Crișan, cât și soția lui erau de loc din Zagra. Au venit acasă, la părinți, iar părintele s-a dus să prindă pește pe lacul lor, proprietatea familiei. I s-a agățat firul undiței de cele de curent și a fost electrocutat. Aproape două ore s-au chinuit medicii să-l resusciteze, dar fără nicio șansă. La ora 21.45 a fost declarat decesul”, a declarat sursa citată.

Potrivit agentului șef Vlad, la locul accidentului au venit două ambulanțe, una de la Năsăud și încă una de la Bistrița, dar, în ciuda eforturilor pe care le-au făcut medicii să resusciteze pacientul, acesta a decedat.

Preotul era căsătorit și avea un copil în vârstă de 2 ani.

Etichete

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS