Actualitate Recomandări

Trei bucureșteni, arestați pentru proxenetism. Patru tinere, exploatate într-un hotel din Bistrița

Trei tineri din București, bănuiți de lipsire de libertate și proxenetism, au fost reținuți pentru 24 de ore la Bistrița și vor fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

”La data de 10 august, în jurul orei 15.00, o femeie de 47 de ani din București a sesizat prin 112 faptul ca fiica ei, în vârsta de 28 ani, este sechestrată într-un hotel din Bistrița. În scurt timp, polițiștii de la Ordine Publică au găsit-o pe tânăra de 28 de ani, împreună cu alte trei fete, într-o cameră de hotel, în municipiul Bistrița. Acestea au fost conduse la sediul Poliției, în vederea lămuririi situației de fapt. Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, au preluat cercetările în acest caz, existând suspiciuni și cu privire la comiterea infracțiunii de proxenetism.

A fost constituită o echipă formată din polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale și Acțiuni Speciale și, ca urma urmare a investigațiilor efectuate, a fost depistată și oprită în trafic, pe raza municipiului Bistrița, o mașină în care se aflau patru bărbați, despre care existau indicii că sunt implicați în comiterea faptei.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că trei dintre aceștia, cu vârste cuprinse între 19-29 de ani, toți din București, ar fi implicați în comiterea unor acte de proxenetism, ocazie cu care ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției, de către cele patru tinere, într-un hotel din Bistrița.

De asemenea, doi dintre aceștia sunt bănuiți de polițiști că ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal pe tânăra de 28 de ani, iar ulterior ar fi obligat-o să practice prostituția.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile au fost prezentați magistraților, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Toți trei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și proxenetism”,

informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Foto cu caracter ilustrativ

3 comentarii

  • ar fi interesanta lista celor care frecventeaza aceste locuri!!! si ei trebuie sa raspunda in mod egal!!!! daca prostitutia ar fi legalizata, nu ar exista cel putin acest fenomen, si de o asemenea amploare!!!! da noi suntem super-crestini si ne vindem femeile pe ascuns ca sa nu vada Doamne doamne!!!!! da am sustinut casatoriile intre persoane de acelasi sex. ca nu ne-am dus la vot.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.