Actualitate Recomandări

Trei deputați bistrițeni, ”parteneri. De suflet”

(FOTO) Înainte de Crăciun, trei deputați bistrițeni de la partide diferite, Daniel Suciu, Robert Sighiartău și Ionuț Simionca, ”au îngropat securea” războiului politic de peste an pentru a face împreună un gest de suflet.

”Azi am fost parteneri. De suflet. Pentru familia Scurtu din Tărpiu. Întotdeauna am spus că avem resurse în noi să facem bine împreună. Indiferent de ceea ce ne desparte în restul anului, Crăciunul este despre bunătate, solidaritate și iubire. Rebeca, Dumitru, Lidia, Dani, Marta, Samuel, Naomi, gemenii Iosif și David, Darius și Fineas sunt cei 11 copii, cu vârste între 19 și 3 ani, pe care azi i-am revăzut. Sărbători cu bucurii vă dorim!”, a menționat pe Facebook deputatul PSD Daniel Suciu, care a mers la familia Scurtu din Tărpiu alături de deputatul Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, și deputatul Ionuț Simionca, președintele PMP Bistrița-Năsăud.


”Crăciunul nu are culoare politică!  Astăzi împreună cu deputații Robert Sighiartău și Daniel Suciu am fost în vizită la familia Scurtu din Tărpiu, unde m-am întâlnit cu: Dumitru, Lidia, Dani, Marta, Samuel, Rebeca, Naomi, gemenii David și Iosif, Darius și Fineas, cei 11 îngerași ai familiei, 11 copilași frumoși și cuminți. În prag de sărbătoare avem nevoie de pace în suflete, dragoste și înțelegere. Sărbători fericite și Doamne ajută!”, a spus Ionuț Simionca.

10 comentarii

 • Securea razboiului??? Ce razboi??? Razboiul este asa de ochii lumii ca ei nu se inteleg, ca ei au alte viziuni politice… ei au un interes comun, BANUL!!!!

 • Bine ce merge ,,masina,, de făcut copii……ca in rest au de toate.
  Pocaitii vor ,,cucerii,,lumea …..daca acest ritm se mentine si pe viitor.
  Asta e……la mai mare.

  • Era ,,bravo lor”dacă făceau acest gest fără tam-tam.Scrie in biblie frate Sighiartau sa nu știe stânga ce face dreapta,voi v-ati luat răsplata aici.Atâtea persoane cu venituri de sute de ori mai mici decât voi fac fapte bune din suflet fără să pozeze pe facebook,fără să vâneze voturi,imagine sau sa-i umilească pe cei care au nevoie .
   PAREREA MEA!

 • Un mare BRAVO la toti trei. Ce fain ar fi sa tina tot anul 2018 si in alte conditii. Hai fratilor incercati, sunteti tineri si nu cred ca politica sa va manance de tot demnitatea si neuronii. SARBATORI FERICITE !!!

 • Felicitări tineri parlamentari

  Nu-i momentul potrivit da musai să vă spui ; daca eu platitorul de taxe si impozite salarié si redevente vreau sa merg la o licitatie la o institutie de stat ,este musai sa pun la dosar un brat de acte de la toate institutiile din Bistrita care au functionari plictisiti si satui de munca. Cine se incumeta sa propuna o lege prin care sa ne scutiti de drumuri fara rost? Cu doua trei clickuri achizitorul poatea avea toate informatiile la indemana fara sa fie nevoie de original si copie de la registrul comertului, cazier fiscal,judiciar, si inca o gramada de acte de la Anaf Cluj ,primari

  • Citu (PNL): Voi face o propunere legislativa care sa interzica unei institutii publice sa ceara informaţii de la persoane, dacă acea informaţie este deja existentă la alta institutie

   „Luni, in cadrul Biroului Politic Executiv, voi face o propunere legislativa pentru debirocratizarea sistemului public, cu un articol unic. Se va interzice institutiilor de stat, institutiilor publice de a cere informatii de la persoane fizice sau persoane juridice daca acea informatie este deja existenta la una din institutiile publice’, a afirmat Citu, joi, intr-o conferinta de presa.

   Nu stiu ce s-a intamplat mai departe…

 • Recunoașterea neputinței este evidentă. O legislație eficiență ar împărți echitabil rodul muncii. Cei chemați să facă legislația, acum fac împărțeala, pensia lor e sigură, legile să le facă alți.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS