Actualitate

Trei foste puncte termice din Bistrița vor fi demolate bucată cu bucată

Primăria Bistrița a solicitat depunerea de oferte pentru lucrări de demolare a trei foste puncte termice, acestea urmând să fie dărâmate bucată cu bucată (element cu element, de sus în jos începând de la acoperiș).

Fostele puncte termice care vor fi demolate sunt cele de pe străzile:

 • Rodnei (PT 20)
 • Petru Maior (PT 27)
 • Aleea Spătarului (PT 32)

În acele zone ar putea fi amenajate parcări.

7 comentarii

 • Dar punctul termic Nr.1 de pe strada Lalelelor când se va demola ? Pentru ca ie o sursa de infecție în mijlocul orașului și arată jalnic cade tencuiala pericol de prăbușire iar turnul din cărămida lipit de bloc se macină bucata cu bucata .

  • S-ar putea demola si blocurile din zona Decebal si jumatate din zona A .Muresanu.Sunt aproape la fel cu punctele termice.

  • Nu le demoleaza deodata, ca să nu facă cum au propus consilierii PSD anul trecut în octombrie. Ei au propus atunci 10 parcari etajate in locul a 10 puncte termice degradate si nefolosite.
   Halal administratie! Acum se pot face parcări ? Atunci ați respins proiectul domnilor consilieri PNL si USR.

  • Nici un proiect PSD nu este bun, ba mai mult, tot ce a ramas de ei este toxic si trebuie eliminat fara ezitare! De Covid-19 mor sute de oameni pe zi dar efectele ciumei rosii tin milioane de oameni in saracie, umilinta si prostie de 31 de ani! Concluzia: ciuma rosie este mai periculoasa decat Covid-19!

 • Element cu element, bine că nu le ia la kilogram. Dar ce fac cu ele ? Sau caută și pentru asta firme de casa abonate la banul public.

 • Toate trebuie demolate intr-un timp cat mai scurt. Primaria are in proprietate 24 puncte. Acolo unde terenul este generos se pot face parcari etajate . In rest insule de verdeata , parculete. Am cerut asta de cateva ori cu adrese scrise fostei conduceri a orasului. A venit vremea sa ne scuturam de ele care sunt ca o rana purulenta si aduc o imagine de lumea a treia.
  Ne bucuram ca ideile noastre trec una cate una si actualul Primar le da importanta. Aici se fac parcari nu in Parcul EMINESCU cum voiau consilierii pesedeului din editia trecuta.
  Castigam batalii pornite de ani de zile impotriva arogantei si nepriceperii.

 • Un comentac ne scrie aici cum ca ar fi proiect pesedist. Bai tica ! Proiectele pesediste in materie de parcari erau cele cu desfintarea spatiilor verzi, taierea copacilor . Vezi cazul parcului Eminescu ??? Deci primul care a cerut raspicat in CL demolarea punctelor termice si pt care am luptat la greu sunt eu nu pesedistii tai . Totul este inregistrat si nu pun de la mine nimic .

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.