Social

Trei minivacanțe de câte patru zile la final de 2023 și început de 2024

Se apropie minivacanțele sfârșitului de an 2023 și începutului de an 2024, prima fiind prilejuită de sărbătoarea Sfântului Andrei și Ziua Națională a României, iar celelalte două de sărbătoarea Nașterii Domnului, respectiv de Anul Nou.

Sfântul Andrei (30 noiembrie) și Ziua Națională a României (1 decembrie), zile libere nelucrătoare prin lege, pică joi și vineri, astfel că vor fi libere patru zile consecutive: joi 30 noiembrie, vineri 1 decembrie, sâmbătă 2 decembrie și duminică 3 decembrie.

Crăciunul aduce încă patru zile libere la rând (prima și a doua zi de Crăciun, 25 și 26 decembrie, sărbători legale în care nu se lucrează, cad luni și marți): sâmbătă 23 decembrie, duminică 24 decembrie, luni 25 decembrie și marți 26 decembrie.

Încă o minivacanță de patru zile, cu ocazia Anului Nou, vine la sfârșitul lui 2023 și începutul lui 2024, pentru că prima și a doua zi de Anul Nou pică tot luni și marți. Zilele libere: sâmbătă 30 decembrie, duminică 31 decembrie, luni 1 ianuarie, marți 2 ianuarie.

1 comentariu

  • Singuri care vor beneficia de aceste minivacanțe vor fi bineînțeles bugetari. Privați nu țin cont de ele(Kaufland, Selgros,etc.) În țările lor unde își au sediul ori în Europa occidentală de zilele naționale tot este închis, să nu vorbim de duminici. În parte avem și noi vină pentru că în aceste zilele festive sunt mereu pline .Regret pentru vânzători, vânzătoare și pentru familiile lor că nu pot fi împreună să se bucure și ei.

    15
    4
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.