Actualitate

Trei zile cu mâncare bună, distracție și multe surprize la Street Food SPOTival

Un concept nou, menit să aducă oamenii împreună într-un cadru informal unde se pot simți bine cu adevărat, a fost creat de SPOT Events Crew cu sprijinul conducerii Primăriei Bistrița și al sponsorilor evenimentului.

”Street Food SPOTival a apărut din dorința de a combina mâncarea delicioasă din cele mai bune bucătării ale lumii cu activități culturale, sportive, de divertisment și distracția creată de DJ-ii consacrați.

În perioada 27-29 august, odată cu Târgul Mare al Bistriței, pe pietonalul Liviu Rebreanu te așteaptă DJ consacrați care au făcut furori în cadrul celor mai mari festivaluri din România: ARIAS, Vladimir și Paul Damixie vor incendia atmosfera în fiecare seară din cadrul SPOTivalului.

Pe parcursul zilei, după ce îți alegi mâncarea preferată, poți opta pentru:

 • Activități sportive
 • Cross pentru copii
 • Plimbări organizate pe bicicletă
 • Cea mai tare bătaie cu apă
 • Artă modernă
 • Battle Dance
 • Treasure Hunt

De asemenea, te așteptăm la afterparty-ul nostru SPOT în data de 29 august, joi, în Atmosphere The Club.

Te invităm să dai LIKE paginii de Facebook unde vei afla mai multe detalii: https://www.facebook.com/streetfoodspotival/

Dorim să aducem Bistriței un eveniment de calitate și ceva nemaivăzut până acum în acest minunat oraș!

Cu drag, SPOT Events Crew & oamenii faini care sprijină evenimentul”,

au transmis organizatorii printr-un comunicat.

Despre eveniment a scris și viceprimarul Cristian Niculae pe Facebook: ”În urmă cu două luni, când am fost abordat de o echipă de tineri faini din Bistrița si Timișoara care și-au exprimat dorința de a organiza acest festival, am imbrațișat cu entuziasm idea. În urma discuțiilor avute am reușit să integram acest eveniment in cadrul Zilelor Bistriței. Street Food Festival – SPOTival, aceasta este una dintre surprizele pregatite pentru Târgul Mare al Bistriței. Timp de trei zile vom avea parte de distracție maximă și mâncare bună, în Centrul Bistriței. Așa cum am promis, în Centrul istoric al Bistriței, pe pietonalul Liviu Rebreanu, se vor organiza tot mai multe evenimente socio-culturale, cu scopul de a-l revitaliza și transforma într-un punct de atracție așa cum e în orașele mari din Europa. Va așteptăm cu drag pe toți cei interesați”.

14 comentarii

 • PSD ul a inventat la Bistrița apa caldă și tot ei au pus coada la prună. Tot ce se întâmplă este meritul lor, ei ne aduc fericirea, lor trebuie să le mulțumim și să-i votăm

  • Toate evenimentele ce se organizeaza pe pietonal, aduc o mulțime de oameni care fac terasele și magazinele din centru neîncăpătoare.
   Roata se învârtește, bussinesul prosperă, investitorii se capitalizează, spațiile comerciale prind valoare iar proprietarii lor sunt încurajați sa investească în rebilitarea și consolidarea lor.
   Asta-i una dintre soluțiile adoptate de catre administratia orasului, care a înțeleles ca valorizarea cladirilor din Centrul istoric prin functiuni economice, va duce implicit la reabilitarea si înfrumusețarea lor.

  • Ce ciuda le este unora. :)) Mor de ras cand ii vad pe unii si altii cat is de ofuscati.

   Daca orice se intampla in oras este cu tenta politica, inseamna ca am ajuns destul de jos

  • Ce hater! Sper sa plangi in pumni si sa iti rozi unghiile cand o sa vezi ca e full de lume si ca tinerii astia chiar vor sa faca ceva misto pentru comunitate!

  • Arata-mi tu ce a făcut alt partid pentru orașul asta:)) a făcut parcuri? A reabilitat blocuri? A asfaltat străzi? A reabilitat scoli și biserici? A făcut ceva pentru tineri? Când o sa aveți voi ăștia care sunteți împotriva a absolut tot niște realizări asemenea lor atunci puteți sa va refulați împotriva lor. Pana atunci gurița mică!

  • Asta cu: „spațiile comerciale prind valoare iar proprietarii lor sunt încurajați sa investească în rebilitarea și consolidarea lor” s-o crezi tu!!! PROPRIETARII vad doar câștigul material de moment și nu investesc pe termen lung! Mai plimbă-te pe centru, comerciant de guma, și convinge-te ca asa este!!! Nu vreau sa dau exemple!!!

 • Super idee. Centrul vechi trebuie scos in evidenta prin toate mijloacele, organizarea de concerte, targuri, expozitii, activitati culturale, la fel ca in marile orase europene. Si sa nu uitam ca in august, si in special de zilele orasului se intorc in tara sasii plecati peste hotare. Daca distractia se imbina si cu un vestin gastronomic cred ca va fi un succes si in timp poate deveni un eveniment ideal pentru promovarea zonei. Asteptam cu interes

 • Se simte deja vântul schimbării în Primărie.
  Alt stil, altă viziune altă gândire…
  Crețu nu avea nici o treabă cu astea!
  Ostermarkt la Palatul Culturii, Nunta Zamfirei la Palatul Culturii, Oktoberfest la Palatul Culturii, gastronomia mediteraniană la Palatul Culturii, ce sa mai zic de ponositul de Vasile Bar care aducea in centrul orașului două șosete și trei chiloți de sărbători în cortul de tristă amintire.
  Se vede clar o schimbare de strategie și lucrurile se mișcă în bine.

  • Este o idee super pentru tineri mai ales. Nu o sa mai fim tentați să plecăm la Cluj pentru orice organizează ei și noi nu.

   Abia așteptam evenimentul.

 • Ideea este foarte bună, doar că nu e marca „tinerii ăștia” din PSD nici că „se mișcă ceva în orașul asta” , asta e problema, că orice se face trebuie făcută promovare și laudă pe filiera de partid. După ce PSD a ținut Bistrița în ceață și prostie peste 10 ani și nu a aprobat decât evenimentele lui Crețu și Cosma, acum vai ce realizări fac, de fapt sunt lucruri normale, în alte orașe din Ardeal în special și în alte țări se fac de foarte mult timp, dar după ce ai lăsat orașul cu mult în urma altora acuma mai aștepți și laude.

 • 6. Hotărârea nr.24/27.03.2014, pentru modificarea Hotărârii nr. 79/27.06.2013 a Consiliului Local al municipiului Bistriţa privind stabilirea unor măsuri de valorificare a spaţiilor proprietatea publică a municipiului Bistriţa, situate în punctele termice din municipiu.
  Hotărârea a fost adoptată cu 19 voturi „pentru”, unul împotrivă şi o abţinere,din 21 consilieri prezenţi, în forma prezentată de iniţiator.
  Prin Hotărârea nr. 79/27.06.2013 a Consiliului Local al municipiului Bistriţa, pentru majoritatea spaţiilor situate în incinta fostelor puncte termice din municipiu s-a aprobat destinaţia de „Obiectiv de utilitate publică”, iar prin Hotărârea nr. 80/27.06.2013 a Consiliului Local al municipiului Bistriţa s-a aprobat modificarea şi completarea inventarului aparţinând domeniului public al municipiului Bistriţa, spaţiile sus-menţionate fiind înscrise cu destinaţiile aprobate.
  În vederea reabilitării şi utilizării acestor spaţii, având la bază prevederile Strategiei de dezvoltare locală a municipiului Bistriţa pentru perioada 2010-2030, prin posibilitatea atragerii finanţării pentru realizarea unor obiective de investiţii prin fonduri structurale, este necesară corelarea destinaţiei acestor imobile cu posibilitatea aplicării acţiunilor – cheie aferente obiectivelor tematice stabilite în Cadrul Strategic Comun pentru fondurile structurale 2014 – 2020, în acest context fiind necesară modificarea destinaţiilor unor spaţii cuprinse în anexa la hotărârea sus menţionată.
  Astfel, anexa la Hotărârea nr. 79/27.06.2013 a Consiliului Local al municipiului Bistriţa privind stabilirea unor măsuri de valorificare a spaţiilor proprietate publică a municipiului Bistriţa, situate în punctele termice din municipiu, se modifică la coloana nr. 5, „Destinaţii”, din „obiectiv de interes public”, iar poziţiile modificate au următorul cuprins:
  1. poziţia nr. 3 – PT 6, str. Aleea Ineu, SC 465 mp, ST 465 mp, destinaţie: „Sediu partid politic”;
  2. poziţia nr. 4 – PT 7, str. Năsăudului – Aleea Heniu, SC 474 mp, ST 474 mp, destinaţie: „Imobil pentru amenajare parcare etajată”;
  3. poziţia nr. 5 – PT 8, str. Florilor, SC 502 mp, ST 502 mp, destinaţie „Imobil pentru activităţi sportive”;
  4. poziţia nr. 6 – PT 9, str. Mesteacănului – Colibiţei, SC 427 mp, ST 427 mp, destinaţia: „Imobil pentru amenajare incubator de afaceri”;
  5. poziţia nr. 7 – PT 10, str. Sucevei, SC 429 mp, ST 429 mp, destinaţia: „Imobil pentru amenajare sală de sporturi asiatice”;
  6. poziţia nr. 10 – PT 15, Piaţa Independenţei Nord, SC 469 mp, ST 469 mp, destinaţia: „Imobil pentru amenajare piaţă de produse lactate şi spaţiu alimentaţie publică”;
  7. poziţia nr. 11 – PT 16, str. Rodnei, SC 471 mp, ST 471 mp, destinaţia: „Imobil pentru amenajare centru de cercetare şi inovare”;
  8. poziţia nr. 14 – PT 19, str. Nicolae Bălcescu, SC 192 mp, ST 192 mp, destinaţia: „Imobil pentru amenajare centru pentru energie regenerabilă”;
  9. poziţia nr. 17 – PT 23, Intrarea Clopoţeilor, ST 462 mp, SC 462 mp, destinaţia: „Imobil pentru prestări servicii”;
  10. poziţia nr. 18 – PT 24, Aleea Cireşului, SC 457 mp, ST 457 mp, destinaţia: „Imobil pentru amenajare bazin de înot şi sediu Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi”;
  11. poziţia nr. 19 – PT 27, str. Petru Maior, SC 202 mp, ST 202 mp, destinaţia: „Imobil pentru amenajare grădiniţă”;
  12. poziţia nr. 20 – PT 29, str. Ştefan cel Mare, SC 191 mp, ST 191 mp, destinaţia „Imobil pentru amenajare sediu R.P.L. Ocolul Silvic al municipiului Bistriţa R.A.”;
  13. poziţia nr. 21 – PT 30, str. CR Vivu, SC 260 mp, ST 260 mp, destinaţia „Spaţiu pentru prestări servicii – contract existent S.C. AQUABIS S.A.”;
  14. poziţia nr. 23 – PT 32, str. Spătarului, SC 230 mp, ST 230 mp, destinaţia „Imobil pentru prestări servicii”.

 • Niculae și cretu, ce s-a făcut din tot ce ați stabilit (pompos) prin hotărârile de mai sus ? Sunt 6 ani de atunci, ați tocat banii si nu ați făcut nimic util pentru oraș.
  Rușineeee!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS