Actualitate

Trei zile de promoții la deschiderea unui nou magazin de haine, la Bistrița

Un nou magazin de haine se deschide astăzi la Bistrița, în Complexul Comercial Winmarkt, la etajul întâi, iar timp de două zile cei care își cumpără produse de 80 de lei vor primi un voucher cadou în valoare de 35 de lei.

După ce în urmă cu doi ani a deschis un magazin Sinsay la Bistrița, în complexul comercial de pe Calea Moldovei, retailerul polonez de modă, parte a grupului LPP, va deschide încă unul în Complexul Winmarkt.

Cu ocazia deschiderii, timp de trei zile, între 23 și 25 mai a.c., cei care vor cumpăra produse de 80 de lei vor primi un voucher cadou în valoare de 35 de lei.


LPP operează pe piața din România din 2007 și deține zeci de magazine la nivel național sub toate cele 5 mărci ale grupului – Reserved, Cropp, Mohito, House și Sinsay.

Pe baza unui lanț de aprovizionare global, producătorul polonez de îmbrăcăminte distribuie peste 265 milioane de piese de îmbrăcăminte pe trei continente. Grupul LPP are peste 24 de mii de angajați în birourile și structurile sale de vânzări din Europa, Asia și Africa. 

Inițial, magazinul trebuia să se deschidă la sfârșitul lunii martie.

3 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS