Actualitate

Tribunalul Bistrița-Năsăud avertizează: Nu vă prezentați la instanță decât dacă este absolut necesar!

Tribunalul Bistrița-Năsăud le-a transmis justițiabililor să evite să participe la ședințele de judecată dacă prezența lor nu este absolut necesară și să consulte de la distanță dosarele aflate pe rol.

”În contextul măsurilor necesare pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu coronavirus, se recomandă evitarea prezenței părților și publicului larg la Tribunalul Bistrița-Năsăud și la judecătoriile arondate, în cazul în care aceasta nu este absolut necesară.

Informaţiile referitoare la dosarele aflate pe rol pot fi solicitate telefonic sau prin mijloace electronice (fax, e-mail), precum şi prin accesarea aplicației Info Dosar

Se recomandă transmiterea documentelor și cererilor prin poștă sau fax ori în format electronic, prin e-mail, părțile având posibilitatea solicitării judecării cauzelor în lipsă sau amânarea acestora pentru motive medicale, dacă este cazul.

Persoanele care se află în carantină/izolare la domiciliu vor înștiința în scris completul de judecată printr-o cerere înaintată la dosar prin mijloace electronice.

Pe toată durata prezenței în instanță, publicul este rugat să respecte măsurile de igienă şi protecție recomandate de Ministerul Sănătății, acestea fiind afişate la loc vizibil la sediul Tribunalului Bistrița-Năsăud”, se arată în anunț.

VEZI ȘI:

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS