Actualitate

Tronsoane din str. Andrei Mureșanu și Bd. Decebal, închise pentru refacerea marcajelor

La Bistrița continuă lucrările din proiectul cu fonduri europene ”Reconfigurarea axei de transport pe traseul str. Gării – B-dul Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului”.

Circulația rutieră se închide pe strada Andrei Mureșanu (între intersecția cu strada Crinilor și intersecția cu strada Florilor), în data de joi 9 noiembrie, între orele 07.00 și 20.00, pentru refacerea marcajelor rutiere.

Sensul giratoriu de la intersecția cu străzile Ioan Slavici, Crinilor și Bd. Decebal (de la Apollo) rămâne deschis traficului.


De asemenea, în ziua de vineri 10 noiembrie, de la ora 07.00 până la ora 20.00, tot pentru refacerea marcajelor rutiere, se închide traficului rutier Bulevardul Decebal între sensul giratoriu din fața Complexului Winmarkt și intersecția cu strada Ursului.

Toți participanții la trafic sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la restricționarea circulației.

Recent, pe strada Andrei Mureșanu și pe Bd. Decebal s-a turnat ultimul strat de asfalt.

3 comentarii

 • Refac…refacerea? Nu stau deschise drumurile refăcute decât câteva zile, apoi se închid să fie refacute. Are vreo logică?!

  1
  1
 • Una ziceti alta faceti! Azi suntem in 10 sí tronsonul A Muresanu este tot inchis, nu va ganditi deloc la locuitori de la Lama ca sí ei au de mers de exemplu la policlinica, oameni bolnavi ín varsta ,care probabil nu-si permit taxi! Totusi distanta de la Lama pana la cea mai apropiata statie ( 1 Decembrie s-au piata Decebal)- e destul de departe. Sa va fie rusine ca privati niste oameni de a calatori, ziceti ca inchideti ín data de 9 pina la ora 20 sí nici ín data de 10 la ora 11 nu este redeschis!

  2
  1
  • Bravo ai pus corect problema avem serviciu, ne bazam pe transmit avem abonament etc nerușinarea e la maxim
   Primarul Pinocchio trebui tras la răspundere Io nu l.am votat da voi batman batman cu Turcu vostru cu tot

   3
   1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS