Actualitate Recomandări

Tronson asfaltat pe DJ 170, recepționat de șeful CJ. Investiție de 1,5 mil. lei

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, a recepționat un tronson de 1,5 km al Drumului Județean 170 Negrilești – Breaza. Lucrările continuă cu asfaltarea altor 8,5 km.

Tronsonul recepționat în 6 octombrie reprezintă una dintre cele mai dificile porțiuni de pe DJ 170 Negrilești – Breaza. Costul total al investiției a fost de aproximativ 1,5 milioane de lei și a fost asigurat din bugetul Consiliului Județean.

1 radu moldovan dj 170 6 oct 15 2 dj 170 6 oct 15 3 dj 170 6 oct 15 4 dj 170 6 oct 15

Șeful CJ a vizitat și șantierul tronsonului de 8,5 km de drum de la ieșirea din localitatea Negrilești până în Breaza. Pe acest șantier se lucrează în momentul de față la consolidarea fundației și a terasamentelor, informează CJ într-un comunicat.

Președintele CJ Radu Moldovan a declarat: ”Am recepționat o parte din drumul care trebuie să unească cu asfalt cea mai mare comunitate din județul Bistrița-Năsăud, rămasă fără această facilitate, satul Breaza. Până acum am investit în acest drum peste 1,5 milioane de lei, iar acum avem alocați alți 3,4 milioane de lei pentru continuarea lucrărilor. Sper că bunul Dumnezeu ne va da condii meteo favorabile, pentru ca să putem continua lucrările și până la finalul anului oamenii din Breaza să poată merge pe asfalt. Unul dintre obiectivele mele din 2012 l-a constituit conectarea comunităților mai mari de 200 de locuitori la drumuri asfaltate. În mare parte am atins acest deziderat, iar satul Breaza este ultima localitate mare, cu peste 1000 de suflete, care până acum nu avea aveastă facilitate. Din această toamnă, acest lucru se va schimba”.

5 radu moldovan dj 170 6 oct 15 6 dj 170 6 oct 15 7 dj 170 6 oct 15 8 dj 170 6 oct 15

6 comentarii

    • La alt articol ziceai ca esti zana Sanziana si eu un nemernic de speta rara ( cu alte cuvinte binenteles ) acum ca te-ai coborat la nivelul meu si ti-ai asociat numele cu al meu ma simt dator cu o cafea ( daca esti majora ) desi avem si pareri diferite ….ai mereu. 🙂

  • Felicitări! Era pacat ca o zonă aşa frumoasă şi cu potențial turistic real să nu aibă o legătură modernă. O administrație bună şi eficientă!

  • Nu pot sa ma abtin sa remarc ceva: prin 2011 in presa locala se scria cum tronsonul de pe DJ 172G, Orhei-Satu Nou, de 5 km a fost modernizat (latit si reasfaltat) cu 1,6 mil.lei. Iar urmatorii 8 km spre Cusma au fost pietruiti cu 4,6 milioane de lei. Tot de CJ BN. Asta face mai putin de 1 milion, kilometrul. Ce s-au mai scumpit, frate, lucrarile astea!

  • Ce penibil e chelnerul . Se pozeaza pa langa podete . E mai destept podetul ala ca tine chelnere . Ala macar are un rost , tu esti degeaba . Viitorul tau politic depinde de DNA , nu de pozele alea . Sa fii sigur de ce iti spun .

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS