Actualitate

Când sus, când jos! Un bistriţean nu mai poate intra cu maşina în curte din cauza trotuarului

Trotuarele vechi sunt îndepărtate în mai multe zone, iar în locul lor sunt montate pavele. Adesea însă lucrările făcute sunt de mântuială şi chiar împotriva celor care ar trebui să se bucure de pe urma lor. Este cazul unei familii de pe str. Ion Minulescu şi care s-a trezit că nu mai poate intra cu maşina în curte.

Cristian Coman locuieşte pe strada Ion Minulescu unde municipalitatea a decis că trebuie să înlocuiască vechiul trotuar cu altul nou, din pavele. Nimic rău până aici numai că, după ce, în urmă cu două săptămâni şi-a betonat intrarea în curte ca să poată intra cu maşina – fiindcă muncitorii ridicaseră mult nivelul, în această după-amiază şi-a dat seama că are de trecut un obstacol de 12 centimetri deoarece aceiaşi muncitori, se pare, au coborât din nou nivelul trotuarului fără să-l anunţe.

„Dimineaţă când am plecat la serviciu, era totul în regulă. Când m-am întors, trotuarul era coborât cu 12 centimetri faţă de nivelul de azi dimineaţă. S-a întâmplat doar în dreptul casei mele. Curtea noastră e la nivelul acesta de 40 de ani. Placa aceea de beton de la intrare am turnat-o ca să repar ce au stricat muncitorii care au spart vechiul trotuar, s-a rupt pământul chiar şi de sub poartă. Nu m-a atenţionat nimeni că va fi coborât nivelul trotuarului cu 12 cm. Nu înţeleg de ce au făcut aceeaşi lucrare de două ori: mai întâi au spart, au pus pavelele, acum două săptămâni au terminat, iar astăzi au hotărât să revină la alt nivel. În plus, au lucrat şi foarte prost. Se vede pe o bucată de doi metri lipseşte un rând de pavele. Ca să le fie mai comod au turnat beton şi e spart deja. Problema este că eu am încercat să intru în curte cu maşina şi nu am reuşit. Am lovit bara şi risc să-mi distrug maşina”, a spus Cristian Coman.

Pe strada Ion Minulescu a trecut, întâmplător, şi un echipaj al Poliţiei Locale Bistriţa care a oprit să vadă despre ce este vorba. Cei doi poliţişti au fotografiat la rândul lor zona şi au fost de acord că bărbatului îi este imposibil să intre cu maşina în curte, diferenţa de nivel fiind extrem de mare. Ei au spus că vor transmite sesizarea Direcţiei de Servicii Publice ca să fie remediată situaţia în cel mai scurt timp.

acces curte 2 acces curte 3 acces curte 4 acces curte 5

7 comentarii

  • Toata strada este afectata de aceste lucrari facute de mantuiala, nu doar dl.Coman se afla in aceasta situatie .Proiectul este total gresit ,nici nu cred ca a luat cineva in calcul ca pe aceastra strada exista si case care au acces auto ,cel putin acveau acces auto pana azi. Aceasta lucrare poate fi fara doar si poate ,incadrata la deja consacrata serie „Dorel loveste din nou” .
    Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

    • esti idiot ,ce are sula cu prefectura? Plimba-te putin pe strada cu pricina si vezi cam cate vile sunt .Majoritatea proprietarilor sunt pensionari .

  • in Bistrita noastra se lucreaza numai inginereste… adica cum zice primaru’. si asta-i rezultatul, ba mai sus, ba mai jos…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.