Comunicate

Un an de magie sonoră cu Bistrița FM

Bistrița FM – 92,6 FM – singurul post de radio 100% local urban, aniversează pe data de 30 noiembrie, de Sf. Andrei, un an de emisie.

Echipa managerială și cea redacțională au convenit să puncteze acest moment prin organizarea unui eveniment public. Acesta va avea loc în curtea Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud în data de 30 noiembrie începând cu ora 13:00, intrarea fiind liberă!

Această ocazie specială reprezintă nu doar o sărbătoare pentru noi, ci și un moment de recunoștință față de comunitatea locală, fără de care nu ne-am fi dezvoltat, căci fără ascultători noi nu am fi existat”, au transmis reprezentanții postului de radio.

Bistrița FM este rezultatul unui vis pe care Marian Gruștor l-a avut acumulând experiență pe calea undelor. Alături de Claudiu Olinca, Ionela Pahone și Rian Farcașiu, Marian Gruștor aduce o experiență nouă, una chiar dorită de ascultătorii bistrițeni. Acestora se adaugă și experiența jurnalistică a scriitorului Alexandru Uiuiu, precum și vibe-ul lui MC Zellu.

Emisiunile realizate de Bistrița FM sunt gândite pentru ascultătorii din mediul urban și nu numai din arealul Bistriței, fiind regăsite tematici și abordări diverse. Matinalul, emisiunile muzicale, Rockada FM sau Hip Hapa by Bistrița FM, tronsonul de amiază – City Breake, cel de după-masa – Orașul văzut de sus, vin să întărească ideea unui mediu sonor urban activ.

Nu lipsesc emisiunile cu tematică socio-economică („Cu ochii larg deschiși”), cele administrative („Administrația la raport”), cu tematică sportivă („Arena Sport”), precum și talk-show-urile radiofonice („Dialogul de vineri”).

După un an de experiență ne dorim mai mult și mai bine! Avem în vedere realizarea unor emisiuni dedicate tinerilor, lărgirea spectrului emisiunilor social-urbane, precum și a celor muzicale. Până atunci vrem să le mulțumim tuturor ascultătorilor noștri de până acum, dar și colaboratorilor și partenerilor noștri fără de care nu am fi fost ceea ce suntem azi”, a transmis Marian Gruștor.

Nu uitați, joi, 30 noiembrie, de Sf. Andrei, de la ora 13:00, în curtea Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud „Un an de magie sonoră cu Bistrița FM!”.

Etichete

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS