Actualitate

Un bărbat a murit după ce a fost prins sub TIR. Abia se întorsese din străinătate și era în izolare acasă

ACTUALIZARE Modulul SMURD și SVSU au intervenit în localitatea Ilva Mică, unde un bărbat a fost prins sub un TIR, informează ISU Bistrița-Năsăud.

Echipajele de intervenție au extras victima, un bărbat de 47 de ani care era în stop cardiorespirator, și au început imediat protocolul de resuscitare. Din păcate, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare astfel că echipajul medical a fost nevoit să îi declare decesul la locul accidentului.


Bărbatul a fost prins sub cabina TIR-ului, unde făcea reparații. Chiar astăzi se întorsese din străinătate și intrase în izolare la domiciliu.

”Conform primelor verificări efectuate la fața locului de către polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi, se pare că bărbatul în vârstă de 47 de ani, din Ilva Mică, în timp ce efectua reparații la un autotren, a fost prins sub cabina acestuia, fiind accidentat mortal. Bărbatul se întorsese astăzi din străinătate și se afla în măsura izolării la domiciliu. Autotrenul era parcat pe terenul aferent imobilului în care acesta locuia. Politiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Foto: ISU BN

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS