Actualitate

Un BMW a rupt un stâlp de electricitate de pe strada 1 Decembrie (FOTO)

Un accident s-a petrecut sâmbătă pe strada 1 Decembrie din Bistrița, unde un BMW a derapat și a intrat într-un stâlp de electricitate de la marginea străzii. La locul accidentului au venit și o mașină de pompieri. Nu se cunosc deocamdată circumstanțele în care s-a petrecut accidentul.

Etichete

8 comentarii

    • Foarte ostile comentarii legate de aparteneta numerelor, etnie, gen muzical prefera, care e relevanta? A fost un accident, evitand o pisica pe drum alunecos cu o viteza de aproximativ 35km/ora. Nu suntem de etnie, nici fani ai manelelor, domiciliu BN, iar masina, dupa posibilitati. Eram cu sotul, nu ‘teribilisti’. Este usor sa arunci cu noroi cand nu este implicare directa. Mult noroc.

  • BMW cu numere de MS si cu un idiot la volan a lasat strada fara buletrica mo ! Drumul destul de uscat, fara polei si fara circulatie mare .Chiar atunci am trecut prin fata locului. Noroc ca nu au patit pietonii vreo nenorocire. Cati ani a avut teribilistul de Mures ?

    • Nu doar cele cu nr de Mureș, ci în general! Țiganii, maneliștii, semianalfabeții, parveniții au o atracție deosebită pentru această marcă. Într-un fel e bine, pentru că ne putem diferenția ușor de ei.

    • Doru Marcatoru hai fati un bine si mai du-te si la scoala ,ca generalizez pe toti cu bmw si de alta etnie si cu nr de mureș….nu cunosc circumstantele accidentului nici persoana in cauza dar esti prea depășit cu faza de bmw di nr de mureș….la.fel pot zice si eu ca numele tau de Marcatoru se la fel cum spui de cei de mureș si de bmwuri

    • E amuzant cum mă trimiți la școală, iar textul tău este plin de greșeli gramaticale :)) Ce mai, te încadrezi perfect în profilul utilizatorului de bmw. Hai Steaua!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS