Actualitate

Ce promisiune i-a făcut ministrul fondurilor europene președintelui CJ

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, a declarat că a discutat cu ministrul fondurilor europene, Marcel Boloș, fost director al Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest, în legătură cu un proiect important pentru județ.

”Avem promisiunea domnului ministru Boloș că până la finalul lunii ianuarie semnăm contractul de finanțare pe 230 de milioane de euro pentru Masterplanul de apă și canalizare. Noi ne-am îndeplinit toate îndatoririle, am depus toate documentele. Pe această cale vreau să-i mulțumesc domnului Boloș, care cunoscându-ne foarte bine, ultima dată de la ADR Nord-Vest, ne-a asigurat că face toate demersurile necesare la Comisie ca într-un termen cât mai scurt să poată fi semnat acest contract. Este și interesul lor, pentru că au bani acolo cu ghiotura care nu sunt cheltuiți. Dacă nu va fi până la sfârșitul lunii ianuarie, să fie în februarie, oricum e bine”, a spus Radu Moldovan.


Proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Bistrița-Năsăud – etapa a II-a, în valoare de 230 de milioane de euro fonduri europene prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), prevede: peste 660 km rețele noi de distribuție apă și peste 45 km rețele reabilitate; circa 340 km rețele de aducțiune; peste 300 km rețele de canalizare noi și 16 km de rețele reabilitate; 9 surse de apă noi și 7 reabilitate; 6 stații de tratare noi și 4 reabilitate; 41 rezervoare de înmagazinare noi și 10 reabilitate; 4 stații de epurare noi și una reabilitată.

7 comentarii

  • Asa ,Raducule tata,mai ocupa-te si de apa si canalizare,ca astea sunt cerinte primare pt o societate civilizata.Si ,mai obisnuiti-va sa nu tot stati cu ochii pe punga zeilor de la Bucuresti si sa lucram cinstit cu bani europeni.

  • Pana se demareaza lucrarile sper sa fiti deja in canalizarea istoriei(voi,ciumatii rosii) .
    Sa vedeti ce greu se castiga in leu prin munca,nu prin bani luati imprumut si imprastiati aiurea pe salarii la nevestele voastre.

  • Adi deseuri, Adi apa-canal si mai departe la groapa de la tarpiu si ADI -CJ cu toate pilele si jmecherii si nevestele si amantele cu tot. Mama ce bine traiesc unii si ce caldura e prin birouri la ora asta.

  • Cum domule Radu Moldovan, va da bani guvernul PNL? Parca spuneati adineauri ca astia de la PNL sunt un dezastru. Oare de ce nu va dat 230 de milioane de euro guvernul DragneaDancila? Pentru ca PSD-ul a fost un dezastru.

  • Fiica președintelui Radu Moldovan, Beatrice Roxana Moldovan este expert tehnic dezvoltare regională la ADRNV, care a fost condusă de actualul ministru Bolos, și poate consilia comunitățile din jud. BN să acceseze fonduri europene. Puteți apela la dânsa cu incredere. Succes!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS