Actualitate

Conducerea PNL Bistrița-Năsăud a decis: Un primar și un consilier județean trebuie excluși din partid

Biroul Politic Județean al PNL Bistrița-Năsăud, întrunit miercuri în ședință, a decis să excludă din partid un primar și un consilier județean care a acces în forul decizional al județului pe listele PNL.

Este vorba de primarul comunei Coșbuc, Ioan Pavelea, și de consilierul județean Monica Săsărman.

De asemenea, BPJ al PNL a aprobat propunerea de radiere a consilierului județean Emil Neia Lăcătuș (președintele Partidei Romilor Pro Europa Bistrița-Năsăud) din calitatea de membru al partidului.

Iată ce a transmis Organizația Județeană PNL Bistrița-Năsăud, condusă de Ioan Turc – președinte, printr-un comunicat de presă:

”Urmarea ședinței Biroului Politic Județean al filialei Bistrița-Năsăud a PNL, întrunit, miercuri, 24.07.2019, s-au luat următoarele decizii:

1. Aprobarea propunerii Biroului Politic Municipal Bistrița al PNL de radiere a domnului Emil Neia Lăcătuș – consilier județean – din calitatea de membru al Partidului Național Liberal

2. Excluderea din Partidul Național Liberal a doamnei consilier județean Monica Săsărman și a domnului primar al comunei Coșbuc, Ioan Pavelea, propuneri ce vor fi înaintate Colegiului Director Județean al PNL”.

Reamintim că atât Ioan Pavelea, cât și Monica Săsărman au participat alături de 900 de social-democraţi la petrecerea de intrare în noul an 2019 într-un restaurant din Bistriţa, așa cum am scris AICI. Emil Neia Lăcătuș a fost radiat din calitatea de membru al PNL după ce Partida Romilor Pro Europa Bistrița-Năsăud a semnat un protocol de colaborare cu PSD înaintea alegerilor europarlamentare, după cum puteți vedea AICI.

Prim-vicepreședintele PNL BN, consilierul județean Samuel Coman, a postat pe Facebook:

Etichete

13 comentarii

 • Noah șî voi, în loc să vă bucuraț că le-o mâncat mâncarea șî le-o beut beutura la psdei voi în daț afară. Așa îi puteț aduce la sapă de lemn pe psdisti, mereți și mîncațî-le tătă mâncarea șî scăpaț de ei.

  • mie mi se pare o porcarie totala si o dovada de minti obtuze total!!!!!! adica tu ca cetatean liber necomunist, pnl-ist, daca vezi un alt pnl-ist ca participa la un eveniment al altui partid fara sa transpara din gestul persoanei ca ar ave poitic ceva cu acea adunare, il dati afara?????????????????? huooo comunisti ce sunteti voi!!!!!!!!!! ciuma rosie nu e PSD, sunteti voi cu idei din astea inapoiate si depasite!!!!!!!!!!!!! foarte bine, sa treaca toti la PSD, ca acolo sunt mai respectati!!!!

 • În sfârșit, PNL Bistrița-Năsăud își face curățenie în propria ogradă, deși cam târziu ! Prea mulți trădători sau infiltrați la vârful PNL Bistrița-Năsăud au trădat. Amintesc de Ioan Țintean, fost președinte PNL BN, fost parlamentar, fost prefect cu sprijinul membrilor PNL, fugit la ALDE Tăriceanu, Gelu Muthi, fost președinte PNL municipal Bistrița și consilier local cu sprijinul membrilor PNL, fugit la ALDE Tăriceanu și Filip Moisil, fost consilier local PNL fugit în primăvara asta la Pro România lui Ponta. PNL trebuie să fie foarte atent la cine vine în partid și să nu ezite a-l da afară pe cel ce nu merită să fie liberal autentic, serios. Vorba unor liberali simpli de la municipiul Bistrița: „Noi muncim, iar ei își urmăresc doar interesele lor personale”. Pe de altă parte, există mulți oameni cu concepții liberale sănătoase care nu au făcut politică până acum și care, sătui de minciuni, promisiuni electorale neonorate, politicieni corupți, vor veni în PNL cu tot dragul și cu convingerea că, în sfârșit, PNL va ajunge să facă singur o majoritate și un guvern stabil, competent, care să ducă România spre civilizație și progres real, nu doar pe hârtie ! Dacă, potrivit sondajului PSD publicat recent, PNL a ajuns deja la 31 %, înseamnă că printr-o bună organizare și o politică deschisă, clară și dorită, așteptată de români, poate să ajungă partid majoritar. USRul se va desumfla ca un balon, din moment ce a refuzat să intre la guvernare acum la greu și, mai mult, dorește candidat propriu la prezidențiale, demonstrând un politicianism ieftin (trebuia să-l susțină pe Iohannis pentru al doilea mandat, fiind convinși că și dacă se aliază cu PSD, tot Iohannis va lua un nou mandat !). Politica și politicienii trebuie să devină serioși total și total dăruiți interesului general național, nu doar interesului lor personal.

  • pai daca mai face multa curatenie…:::)))) nu mai raman numai surorile si fratii :::)))

  • Singurul care a subliniat corect adevarul in randul PNL Bistrita este D-l Somesan care a indicat corect numele celor care au patat demnitatea si onoarea de a fii ,,Liberal,,si e bine sa nu uitam si de ministrul Denes care a facut de rusine B-N,,din pacate sunt inca multi care trebuie aratati cu degetul si anume toti Primarii fosti liberali care au trecut la ALDE si apoi in barca PSD ,sper ca in curind in jurul PNL sa se adune oamenii de buna credinta care doresc intr-adevar sa participe la salvarea Romaniei din mana gastilor care au saracit ,jefuit,praduit si vandut Avutia Nationala si prin actiunile lor sa aducem prosperitatea si bunastarea romanilor.

 • vedeti ca mai aveti si altii,nu i asa Urs?nu esti tu prieten cu tanase scatiu si ala tovaras cu primarul?va dati mana pe sub mese ca sa va faceti placerile si afacerile.

  • Pnl = Penibili la Nivel Local.daca eram pe mana voastra ultimii ani ajungeam ultimul judet din Transilvania.Sunteti prea multi pe prea putin de furat. Primarul din Cosbuc a trecut de mult timp la PSD pt a putea construi ceva in comuna.langa voi nu ar fi avut fonduri nici pt un WC public .

 • Chiar nimeni nu a observat ca fata dnei MonicaSasarman a primit functie in PSD in urma congresului de saptamana trecuta??? Alo presa…asta nu scrieti?

 • Tibi ai gresit. Nu ma baga cu domnul Balan intr-o oala. In afara de dansul mai sunt si alti ecologisti la Bistrita.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS