Actualitate Recomandări

Un tânăr care a alimentat mașina și a luat motorină și în canistre, fără să plătească, sub control judiciar

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Beclean au efectuat în 22 decembrie o percheziție domiciliară, în localitatea Dumitrița, la locuința unui tânăr de 22 de ani.

Tânărul este bănuit că, în data de 16 decembrie, a alimentat dintr-o stație de carburanți un autoturism pe care erau aplicate numere false, dar și în canistre, cantitatea totală de 352,43 litri de motorină, în valoare de peste 2.700 lei, fără ca ulterior să plătească.

Pe parcursul cercetărilor au fost identificați încă doi tineri, de 21 și 20 de ani, din Dumitrița, bănuiți că ar fi participat la comiterea faptei.

După efectuarea percheziției și administrarea probelor, polițiștii au dispus măsura reținerii, pe o durată de 24 de ore, față de tânărul de 22 de ani din Dumitrița.

La data de 23 decembrie, acesta a fost plasat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Măsura a fost dispusă de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean, iar cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS