Actualitate

Un tânăr din Cormaia care și-a omorât fratele geamăn a fost arestat

Între doi frați gemeni de 32 de ani, din Cormaia, a izbucnit un scandal. Pe fondul consumului de alcool, cei doi s-au agresat reciproc, duminică, în curtea locuinței lor, iar în urma loviturilor unul dintre ei a intrat în stare de inconștiență, fiind transportat la spital unde, din nefericire, a decedat.

În cadrul cercetărilor, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului bănuit de comiterea infracțiunii de violență în familie raportată la infracțiunea de vătămare corporală. Ulterior, a fost dispusă schimbarea încadrării juridice la infracțiunea de omor.

Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Astăzi, bărbatul a fost prezentat Tribunalului Bistrița-Năsăud, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la infracțiunea de omor, informează IPJ BN.

2 comentarii

  • Din păcate poliția te amendează pe tine ca victimă nu pe agresor și nu se poate obține un ordin de producție, mă opresc aici nu mai zic nimic.

    1
    0
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.