Actualitate

Un tânăr din Rebrișoara, omorât în Spania. Filmul atacului

Emil Bodiu (34 de ani) din Rebrișoara a murit în urma unei altercații cu un grup de marocani. Fratele lui, Gică, e grav rănit. Incidentul s-a petrecut în Spania, lângă Girona.

Potrivit presei locale din Spania, cele două grupări, românii și marocanii, s-au atacat reciproc, iar unul dintre cei implicați a folosit o armă și l-a ucis pe Emil Bodiu. Acesta lucra la un atelier auto, la fel ca și fratele lui.

Cadavrul tânărului mort a fost transferat la Institutul de Medicină Legală din Girona pentru autopsie.

Autoritățile spaniole au înființat diverse puncte de control pentru a-i localiza pe marocanii care au fugit imediat după atac și, de asemenea, au sesizat toate forțele de poliție din zonă pentru a încerca să-i intercepteze.

Conform sursei citate, cauza conflictului între cele două grupări a fost traficul de droguri.

Etichete

9 comentarii

  • Se vede clar pe filmare că marocanul era în legitimă apărare.. Românașul nostru îi dădea cu o ranga in cap el fiind căzut la pământ. Din poziția aia l-a împușcat. Ai nostrii cred că peste tot prin Europa pot da cu parul ca pe Valea Someșului. Aia nu stau la discuții, te împușcă și ești pa.

   44
   0
 • Numai trafic de droguri și figuri au în cap, sa ajungă bogați peste noapte, la munca fraților și mai lăsați figurile cu Mercedesuri și Bmw-uri,……exista o vorbă, ” viata de hot e frumoasă,….dar scurtă”, ori mort ori la pușcărie !!! ,alta ieșire nu e !!! Asa ca atenție mare pt cei care cred ca bogăția vine asa prin smecherii și munca e doar pt prosti !!!

  84
  1
 • Astia-s bajetii „harnici” care merg la munca cinstita pe Spania si muncesc la un atelier auto sa poata sa isi ridice si ei o casa in Rebrisoara. Atelier auto unde se produce „faina”… Si voteaza cu Shoho ca sa ne fie noua bine acasa…

  52
  1
 • Mai mult câștigi prin iertare decât prin violență.
  Învațați din greșelile altora, nu puteți trăi destul pentru a le face pe toate.

  Momente grele pentru aceasta familie.

  12
  8
  • Momente grele!??! Poi la ce sa se astepte daca faceau trafic de droguri, la numaratul banilor participau si parintii, ce asteptari aveau ?! Ca o sa primeasca feciorii felicitari pt ca livreaza cu tirurile droguri?! Sa zica ms ca au scapat ieftin, albanezii stiu de ce!

   29
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.