Actualitate

Un tânăr din Reteag va fi predat autorităților din Italia. Pentru ce era căutat

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița-Năsăud au depistat un bărbat de 29 de ani din Reteag, comuna Petru Rareș, care era urmărit internațional.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de exploatarea a activității de prostituție (proxenetism) și tentativă de estorcare (tentativă de șantaj),  pe teritoriul Italiei.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj care a emis ordonanță de reținere pentru 24 ore, apoi Curtea de Apel Cluj a dispus împotriva acestuia arestarea provizorie în vederea predării către autoritățile din Italia, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

Etichete

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS