Actualitate

Un tânăr și-a făcut zob BMW-ul după o manevră iresponsabilă

Un tânăr aflat la volanul unui BMW a reușit să își avarieze total autoturismul pe strada Subcetate. Șoferul, care rula cu viteză dinspre str. Ioan Slavici, a depășit două mașini care au încetinit să-i acorde prioritate alteia care a semnalizase stânga să intre la depozitul de legume-fructe din zonă.

Accidentul s-a petrecut în jurul prânzului pe strada Subcetate unde o femeie, care conducea o Mazda care rula dinspre str. Ioan Slavici spre str. Subcetate, a semnalizat stânga ca să intre în parcarea depozitului de legume-fructe. În spatele mașinii ei se aflau altele două ai căror șoferi au încetinit ca să-i acorde prioritate.

Șoferul BMW-ului, care rula cu viteză mare – estimată de martorii oculari la 80 -100 de km/h – a intrat în depășirea celor două mașini care încetiniseră chiar în momentul în care Madza avea partea stângă orientată spre intrarea în parcare. BMW-ul a lovit exact în zona respectivă, după care a ricoșat în gard și s-a făcut praf.

Șoferul, un tânăr fără experiență, nu a pățit nimic, dar a rămas fără mașina pe care și-a făcut-o zob, în timp ce autoturismul Madza a fost avariat la rândul lui pe partea stângă.

Etichete

5 comentarii

 • Vezi Franța, unde după obținerea permisului la 16 ani ai voie să conduci doar asistat de un adult, cu vechime în deținerea permisului, timp de 2 ani. Orice incalcare a legii de către tânăr aduce puncte de penalizare „tutorelui” in ale șofatului.
  Pe de altă parte, un părinte care este de acord ca odrasla sa să absenteze de la școală pentru a face școala de șoferi, pune mari semne de întrebare vizavi de valorile și prioritățile de viață pe care le sădește în mintea urmașilor săi.
  Faceți numai un bilanț al cazurilor semnalate de „timp online” referitoare la drame mai mici sau mai mari create în familii in care părinții s_au grăbit să pună la ındemâna copiilor numeroșii cai putere.
  Conduc cu căști pe urechi ascultând muzică de mulți decibeli, cu ochii pe f. b. sau alte rețele de socializare.
  In mai sus pomenita Franța o astfel de abatere se lasă cu confiscarea permisului,nu doar suspendarea lui pe un oarecare termen.

  26
 • nici o paguba cu coapta pe patru roti, este bine ca nu o strivit vreun cetatean sau sa fi rupt vreun copacel.
  soferasul pe dreapta ca nu-i de el volanul.

  11
  15
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS