Actualitate

Unde puteţi organiza cea mai reuşită petrecere pentru un copil. Toţi prietenii lui vor fi uimiţi (FOTO)

Delta Party & Games este cel mai nou spaţiu de joacă din Bistriţa numai bun pentru a găzdui petreceri reuşite organizate pentru copii de toate vârstele, dar şi pentru adolescenţi sau oameni în toată firea care vor să se distreze împreună cu prietenii.

Situat în cartierul Subcetate, lângă blocurile ANL, spaţiul de joacă a fost amenjat cu materiale de cea mai bună calitate şi dotat cu aparatură modernă, printre care şase console de jocuri şi o staţie de karaoke.

Una dintre console este prevăzută cu Kinect, un dispozitiv ce are în memorie scheletul corpului omenesc şi este capabil să recunoască şi să transpună pe ecran toate mişcările posibile. Copiii vor fi cei mai fericiţi să fie puşi în faţa unei asemenea provocări, la fel şi părinţii lor.

Şi cuplurile tinere pot găsi în Kinect un mod bun de a se distra. De asemenea, petrecerile cu mulţi invitaţi capătă un plus de amuzament cu un astfel de accesoriu.

 

În ce priveşte consolele, în faţa fiecărei staţii sunt perne pe care se poate sta foarte confortabil. Mai ales că la Delta Party&Games oferta de jocuri este foarte bogată. Se poate juca de la Formula 1, la FIFA la  Mortal Kombat.

Tot Delta Party & Games vă pune la dispoziţie modele de invitaţii la petreceri care mai de care mai haioase cu care să vă surprindeţi prietenii.

  

În incintă mai este o masă de minifotbal, dar şi de air hockey, un sport care a devenit popular fiind un joc în adevăratul sens al cuvântului și totodată un hobby relaxant. Nu trebuie decât să jucați o dată pentru a vă îndrăgosti cu adevărat de el și pentru că acesta să devină o adevărată pasiune.

   

Într-o zonă separată de cea cu jocuri electronice este amenajat un spaţiu pentru copii mai mici în care aceştia au la dispoziţie o trambulină, mingi colorate, mobilier adecvat vârstei lor unde pot sta şi desena sau construi. Proprietarii s-au gândit că acest spaţiu este potrivit în cazul în care la petreceri vin şi copii mai mici împreună cu fraţii sau cu prietenii lor.

De asemenea, a fost amenajat şi un spaţiu separat pentru părinţi unde aceştia pot sta să socializeze la o cafea, ceai, suc sau bere, toate băuturile putând fi comandate de la barul din interior.

  

Pentru mai multe detalii despre petrecerile reuşite care deja au avut loc, dar şi pentru rezervări, accesaţi pagina de Facebook a Delta Party&Games.

Spaţiul este deschis zilnic între 10.00 şi 21.30, însă în momentul în care are loc o petrecere, localul este închis pentru public. (P)

1 comentariu

  • Buna….as dori o informație daca va rog….care sunt costurile in cazul in care vreau sa organizez o zi de naștere și care este minimul de copii? Mulțumesc

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.