Actualitate

Ovidiu Crețu: Dacă voi candida sau nu… Așteptăm să vină vremea respectivă

După ce a prezentat într-o conferință de presă proiectele cu finanțare europeană pe care municipalitatea le va derula, primarul Ovidiu Crețu a fost întrebat dacă și le asumă în perspectiva unei candidaturi în 2020 pentru un nou mandat.

El a răspuns astfel:

”Nimeni nu te votează pentru ceea ce ai făcut. Nu am fost votat în niciuna dintre cele trei runde de alegeri pentru ceea ce am făcut. Oamenii m-au votat pentru programul cu care am ieșit și pe care l-am prezentat, spun eu, în mod corespunzător și i-am convins că sunt în stare să realizez acel program. Eu consider, și nu numai eu, că astfel se iau voturile. Proiectele respective sunt cele din campania electorală a primarului Crețu Ovidiu din 2016. N-am ieșit în fiecare zi, nu v-am dat poze frumoase cu proiectele spunând: ”Uitați ce frumos facem”, pentru că ele sunt în situația asta. Am muncit la ele timp de patru ani, poate și mai mult, dacă nu se schimbau ghidurile și rămâneau cele dinainte defilam acum lejer, din păcate nu este așa. Muncim în continuare și în acest mandat de primar se vor realiza. Poate că nu finalizăm până atunci toate proiectele. Poate.

Dacă voi candida sau nu, asta este o altă problemă pe care nu o abordez aici. Candidatul, știți bine, va fi hotărât de către forurile conducătoare ale PSD în baza unor sondaje de opinie, așteptăm să vină vremea respectivă. Deocamdată nu este vremea.

Viceprimarii Cristian Niculae și Gelu Muthi îmi țin locul atunci când lipsesc și este firesc să facă derularea activității la nivelul la care o fac și eu. Proiectele nu se fac de la sine, sunt multe lucruri care le blochează. Eu colaborez foarte bine cu cei doi viceprimari, am beneficiat de ajutorul lor așa cum este normal, viceprimarul este ajutorul primarului. M-au sprijinit, m-au ajutat, i-am trimis să facă și intervenții și au făcut-o foarte bine. Ceea ce se realizează acum sigur că primarul își asumă, dar este rezultatul unei echipe și în această echipă intră foarte mulți oameni, în special cele trei direcții principale din Primărie: Integrarea, Direcția tehnică, arhitectul șef. Și celelalte au partea lor. Să atragi 100 de milioane de euro într-un mandat de patru ani n-o face nici Crețu, nici Niculae, nici Muthi, nici Coceșiu, o face echipa care lucrează”.

10 comentarii

 • N-ați făcut nimic notabil pozitiv, iar orașul nu era, în niciun caz, mai urât fără primar decât cu dv. primar atâta timp.
  Aveți o părere mai bună despre dv. decât au alegătorii.
  Rezon !

  PS : struții, merele, pârtia – le puneți în mod greșit la realizări (pozitive).

  • Ai nenorocit biserica evanghelica fiu de popa! Ca sa ajungi cu orice pret primar ai sacrificat frumusetea bisericii si istoria ei… O carpeala ai facut din ea…. Nici macar o masa gratis nu ne ai dat de Craciun, si puteai sa o faci… Partia … de primar, vai de satul in care te ai nascut, vai de gospodaria ta!

 • Un om orgolios, neavând mentalitate de conducător, ci de vătaf.
  Când vorbește despre echipă se referă la slugile sale, cei care îi cam țin olița.
  Comparativ cu alte orașe transilvane, suntem de topul cozii.

 • CITITI SI VA INGROZITI
  Cica „noi trebuie” sa alegem un primar dupa promisiuni nu ce „a facut”…
  Pacat ca in 2018 cand ceilalti se bucura de conditii de trai decente (vezi nordul Europei) noi inca suntem MANIPULATI PE FATA…
  Cat de mult conteaza pentru unii UN CIOLAN… fata de o viata decenta sa nu spun linistita!

 • Eugenia este o marcă de biscuiți înregistrată, prin urmare se scrie cu majusculă. Nu știți ce-i aia? Asta înseamnă cu literă mare, dobitocilor.
  Scrieți corect românește! Vă roagă din suflet, îndrăgitul vostru G. Soros.

 • Exprimarea” oamenii m-au votat pentru ce le-am promis ca voi face” se traduce asa:
  Oamenii m-au votat pentru ce am mintit ca voi face, i-am mintit incontinuu si prostii m-au votat. Voi mintii incontinuare si prosti sa ma voteze se vor gasi.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.