Sport

Unde puteți vedea meciul CSM București – Gloria din Liga Florilor

Echipa de handbal feminin Gloria 2018 Bistrița-Năsăud (locul 6) joacă în etapa a 8-a a Ligii Florilor în deplasare cu campioana en titre și totodată liderul campionatului, CSM București.

Partida va avea loc joi 2 noiembrie, de la ora 17.30, în Sala Polivalentă din Capitală.

Meciul va fi transmis în direct la TV de Pro Arena.

Antrenorul Gloriei, Florentin Pera, spune că echipa trebuie să creadă în șansa ei. ”Ne așteaptă un joc dificil. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun pe teren, să luptăm până la ultima picătură de energie pentru fiecare minge, să credem în șansa noastră, să fim motivați și să mergem cu gândul de a obține un rezultat pozitiv. Eu îmi doresc ca prin exprimarea echipei să ne ridicăm la nivelul așteptărilor suporterilor”.

5 comentarii

 • Ma astept la un meci de mare lupta. CSM Bucuresti nu mai sperie pe nimeni.Poate fi batuta chiar la Bucuresti. Dupa parerea mea trebuia sa nu se accepte ca acest meci sa se desfasoare in 2. 11. ci in 1.11. Acum echipa bistriteana va face „naveta” din trei in trei zile. De la Bistrita la Bucuresti , de la Bucuresti la Bistrita si apoi de la Bistrita la Braila. Deplasarile acestea pe distante lungi sunt epuizante si le storc de energie pe jucatoarele Gloriei. Cred insa in valoarea jucatoarelor si in posibilitatea reala ca antrenorul Pera sa scoata tot ce se poate din deplasarile de la Bucuresti si Braila. Poate un punct sau de ce nu doua . Ar fi de mare folos in economia campionatului. Haideti fetelor , aratati-ne ca sunteti o echipa si nu o adunatura de „vedete”! Aveti ocazia acum , sa va vada o tara intreaga de ce sunteti in stare.

  13
  6
 • CSM Bucuresti a învins foarte greu Rapidul ,la pauza era doar 11-10.
  Tactica Rapidului a fost să stea compact in zona centrală, să permită aruncări la poarta doar de pe extremă!
  A funcționat foarte bine, Ingstad inexistentă, izolata la semicerc, nu a primit mingi. Neagu, Kobilinska, Arentzen nu au putut juca asa cum ar fi vrut din cauza aglomerarii din Dina centrala.

  Defensiv am observat că CSM incaseaza multe goluri prin zona in care se apăra Cristina Neagu. Pasa la pivot, , pătrundere , aruncare din zona ei . Cred că Seynabou Mbengue o să facă un meci mare.
  E aproape imposibil sa dea gol extrema stangá a Gloriei, o are in fata pe Trine Østergaard care face faza defensivă impecabil.
  Jucati mingea in cealaltă parte, la Seraficeanu , Mbengue (partea dreapta). Apărarea CSM-ului e mai slaba acolo.

  10
  4
 • Văd că cititorii apreciază comentariile, cu excepția unuia singur, care dă minus (-). la tiate cele trei comentarii.

  La școală, profesorul ne-a dat un test de personalitate.
  La încheierea testului nu a-a uitat la rezultate, doar ne-a întrebat;
  “E cineva care are mai mult de 60 puncte”?
  Unul singur avea mai mult de 60 puncte! Era foarte mândru ca a obținut cel mai mare scor.

  Profesorul întreabă din nou “Are cineva mai puțin de 30 de puncte in test”?
  Au ridicat mâna doi!

  Profesorul zice” Ia gândiți-vă cum e mai bine să fii in viață; să fii ca ceilalți, sociabil, sau să deviezi de la normal?
  Deci, 3 din 30 deviau de la normal!

  Ce scor am obținut eu? E secret!

  1
  10
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS