Actualitate

Unui bistrițean i-a plăcut atât de mult noul pavaj care se montează pe trotuare încât …

Unui bărbat din Bistrița i-a plăcut atât de mult noul pavaj care se montează pe trotuare încât și-a dorit să-l aibă și acasă. Omul s-a gândit că, în aceste zile libere nu stă nimeni să-l păzească, așa că se poate servi liniștit cu câteva bucăți. Doar că nu a luat în calcul că Big Brother îl privește din spatele unor telefoane mobile.

”Ca urmare a postării pe Facebook a unor imagini din care rezulta sustragerea de materiale ce urmau să fie folosite la pavarea trotuarelor de pe bld. Independenței din municipiul Bistrița, polițiștii locali au identificat autoutilitara din imaginile prezentate de cetățeni, precum și proprietarul acesteia.

Au fost efectuate verificări, iar în interiorul autoutilitarei au fost identificate mai multe bucăți de pavaj, de diferite dimensiuni, asemănător cu cel care este deja montat în zona respectivă a municipiului.


Persoana identificată a recunoscut faptul că a sustras materialele pentru a le folosi în scop personal.

A fost sesizată echipa operativă din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud pentru efectuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Mulțumim pe această cale cetățenilor implicați care au sesizat aceste aspecte!”, a transmis Poliția Locală Bistrița.

9 comentarii

 • Nu este primul care fura pavaj sí borduri lasate aiurea pe santier! Acest santier nu a fost supravegheat de nimeni, s-a furat ca ín codru, borduri női puse sí pe urma dislocate, sparte sí astupate de utilajele grele. Dale sí borduri lasate cu lunilr abandonate , evaporate dupa portile caselor…. Un utilaj greu zace pe spatiul Verde pe Independentei de mult timp( ín jurul scoli Sf .Maria, a distrus tot ín jur, parca nu putea parca pe veghea Pista! Paziti santierele sí nu se mai intampla! Sí ín jurul statiilor de autobuz lasat vraiste,Ati scos dalele pt a le amplasa ulterior sí ati lasat totul inprastiat ín jur.

  102
  1
  • Am lucrat si eu cu ceva ani in Anglia ,acelasi job,dar cat timp se lucra in zona respectivă ,era inchis cu materiale ,utilaje etc aici la BN circula oamenii printre muncitori ,utilaje .Unde sunt cei ITM ,n anumit compartiment sa le atraga atentia,

   61
   1
  • Da, ați punctat excelent cauza furtului și ceea ce constituie esența știrii din perspectiva cetățeanului. Oportuniști asemenea hoțului vor fi oricând și pot fi întâlniți oriunde. Dacă îi ieșea până la capat, nu puțini, vecini, prieteni, l-ar fi lăudat ca s-a descurcat. Nicăieri însă, în lumea civilizată nu întâlnești atâta nesimțire și dezinteres cum a fost la noi pe șantierul Bistrița. Nici o normă de siguranță, de delimitare a lucrarilor și de bună gestiune a materialelor și mijloacelor folosite nu a fost respectată. Șantierul a fost o imensă bătaie de joc la adresa buzunarului public, dar și la adresa siguranței, sănătații și vieții cetățenilor.
   Primăria care este responsabilă pentru lucrarile executate și administrarea domeniului public nu a avut practic diriginte de șantier. Dirigenția a fost de formă, asigurată de oamenii constructorului. Apoi, ce află din stirea de mai sus, că faptasul a fost identificat ca urmare a unor postari pe FB. Primaria are sistem de camere video pe care a cheltuit milioane din fonduri europene și pe care il urmaresc politistii locali. N-a servit la nimic. Apoi primaria are politie locala care de asemenea s-a remarcat prin absenta sau complicitate. Nu m-as mira deloc să aflăm că persoana care a furat e conectată la primarie.
   In fine, n-are rost să ne batem capul cu un camion cand practic Primaria a distrus zeci de mii de tone de pavele bune din tot orasul. Pavelele veci in loc sa fie desfacute cu mana si puse pe paleti pentru a fi folosite in alta parte, au fost scoase cu excavatorul amestecate cu pamant si pietre si aruncate cine stie pe unde prin fundații. Jaful în dauna proprietatii publice a fost la vedere, pe toate strazile, timp de doi ani de zile.

   86
   5
  • Managerul orașului doar postează…am deschis…,am realizat,…am făcut…Un edil de 2 lei din punctul meu de vedere. Se laudă pe rețelele de socializare, în rest… Slab primar am ales… Pentru ultima oară.

   27
   2
 • Da se fură ca în codru mai rău cel mai mult din domeniul public ,pe urmă din cel privat românul din născare parcă a fost dotat cu acest har de a fura prima sa calitate , nu mai vorbim de angajări,de examene ,de bani tot ce se poate se fură până și oxigenul și apa două elemente de bază pentru supraviețuire le-ar fura destul de rău pentru o asemenea țară cu părere de rău dar suntem un stat foarte degradat din punct de vedere al codului bunelor maniere

  22
  1
 • Amu, zâc și eu, oare complicii la furt, nu trebuie și ei pedepsiți? Cum care? Ăștia de fură din banii noștri, din taxe și impozite, guvernanții, parlamentarii, primarii, ăștia care fură prin comisioane, plocoane, că deh! cum zice olteanul: fusei la primărie, la popa…- și fură acolo și primarul și popa? -da! fură toți…apoi fură și contribuabilul, dacă fură toți. No, numa zîc!

  22
  3
 • Dupa numarul enorm de vizualizari pun pariu ca multi ar avea nevoie de un asemenea transport pentru ocolul propriu. Incercati ca aveti de unde.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS