Actualitate

Ursul a atacat la Colibița. Jandarmii montani au intervenit pentru a-l îndepărta (VIDEO)

Azi-noapte, jandarmii montani din Colibița au intervenit în urma unui apel la Numărul Unic de Urgență 112, prin care un bărbat semnala prezenţa unui urs în zona Drumul Blajului – Cabana Căsaru.

Un echipaj al Jandarmeriei s-a deplasat în zonă, unde a constatat că ursul a produs pagube materiale, distrugând mai mulți stupi.

Ursul a fost îndepărtat prin folosirea semnalelor acustice și luminoase din dotare, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

Jandarmii au mai rămas în apropierea gospodăriei pentru a se asigura că ursul nu se întoarce. Au fost anunțate și celelalte instituții abilitate să intervină în asemenea cazuri, conform procedurilor în vigoare.

9 comentarii

    • Asta faci tu in ultimul timp. Ai și zis că te dor șalele. Mulți au sesizat că faci pupu. Din obișnuință de zeci de ani. Te înțelegem.

  • salele te dor cand esti harnic si muncesti pentru tine si comunitate nu cand bati la taste frustrari ca ale tale . pupu iti iese tie printre degete ca mie imi iese minunatii ale naturii bai toxicule. ramane ceva dupa mine si sunt chiar mandru si sfatos.

  • Unii dintre noi ne jucam dea cuvintele !Mai bine ne-am uni cu totii si am vedea ce e de facut pana nu ne pupa ursul cu toata dragostea lui si sa lase tragedii in urma.Celor indragostiti de Mos Martin va propunem sa faceti asociatii si sa-l luati la voi si sa ne lasati pe ceilalti sa ne putem trai viata ,ca avem destule necazuri!

    • Domnule Mercan. Nu dați celui care comentează aici ursul acasă. A avut unde a locuit o grămadă de nutrii in curte și a îngrozit vecinii cu mizeria lor pe care o ducea la containerele din zona. E un visător, nu merita interes.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.