Actualitate

Utilajele de deszăpezire intervin pe drumurile din Bistrița-Năsăud. Cum se circulă

(VIDEO) Utilajele de deszăpezire intervin pentru curățarea drumurilor din Bistrița-Năsăud și combaterea poleiului cu material antiderapant. Circulația se desfășoară în condiții de iarnă, anunță Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud într-un comunicat transmis joi seară:

”Pe drumurile naționale se acționează preventiv cu 34 de utilaje dotate cu lamă și răspânditor antiderapant. În Pasul Tihuța ninge viscolit, însă nu sunt înregistrate probleme.


Pe drumurile județene, sunt în teren, la această oră, 26 de utilaje dotate cu lamă și răspânditor antiderapant.

Pe șoselele din municipiul Bistrița, la această oră sunt în teren 11 utilaje cu lamă și sărăriță, 4 tractoare cu sărăriță, 2 cisterne cu clorură de calciu, 6 cisterne dotate cu lamă și clorură de calciu, iar pe trotuarele din municipiu acționează 4 utilaje”.

Județul Bistrița-Năsăud se află sub două coduri galbene. Primul cod emis este valabil până vineri, ora 02.00 și vizează intensificări ale vântului, cu viteze de 55-65 km/h, temporar viscolind ninsoarea. Cel de al doilea cod, valabil până vineri la ora 10.00, vizează zona de munte, unde la altitudini de peste 1.600 m vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăși 80-100 km/h, va fi viscol, vizibilitatea fiind redusă și zăpada troienită.

Video: Instituția Prefectului / IPJ: Pasul Tihuța, Sângeorz Băi, Romuli spre Dealul Ștefăniței

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS