Actualitate

Dezbatere publică, online, privind Strategia de dezvoltare a județului

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud organizează, în sistem videoconferință, o dezbatere publică privind Strategia de dezvoltare a județului Bistrița-Năsăud până în 2027, care se va desfășura în data de 27 ianuarie, ora 15.30, prin platforma online Zoom.

Cei interesați vor primi linkul de conectare la platformă după ce trimit o solicitare în acest sens, prin e-mail, la adresa span.george@portalbn.ro, până la data de 26 ianuarie, ora 16.00.

CJ a pus în consultare publică Strategia de dezvoltare a județului până în 2027, care urmează să fie supusă aprobării în plen într-o ședință viitoare.

Aici strategia de dezvoltare a județului

9 comentarii

 • Mai bine beau o bere cu popcorn sau ma uit la un film.
  Nu se intampla nimic.
  Nimeni nu este luat in serios.
  De ani de zile cer CJ-ului si domnului presedinte sa se cumpere un CONCASOR care sa adune si sa sfarme materialele de constructii aruncate peste tot in BN.
  Economie circulara aduce acest CONCASOR.
  Ne trebuie turism dar il facem printre gunoaie si moloz.

 • Leonard. Nu iti sta bine cu meseria de postac dezinformat.
  Pensionarii de care amintesti tu au avut candva o pregatire si au un mare avantaj fata de tine.
  GANDESC si au timp sa le vada pe toate.Pensionarii de la ABC au si obtinut votarea unui proiect benefic pt. toti si alte cateva masuri importante pt. oras. Toate au fost descrise in presa la timpul potrivit.
  Daca vrei sa sti cat esti tu de depasit, te anunt ca si anul trecut a fost dezbatere online pe Bugetul Bistritei unde au participat doar 9 (noua) bistriteni din 80.000
  Si anul acesta se va proceda la fel prin luna Febr.
  Trebuie doar sa citesti si sa te implici efectiv cu numele asumat in totalitate.
  Vezi ca la astfel de intalniri ti se vede si moaca.

  • @ Bălan,
   – Dacă anul trecut a fost dezbatere publică pe buget online atunci de ce nu a știut nimeni de ea de sa ajuns să participe la ea doar câțiva oamenii ?
   – De ce nu sunt publicate pe site primărie la secțiunea urbanism planurile detaliate ale proiectelor Linia Verde și Reconfigurarea străzilor Gării….. pentru ca-să știe și oameni ce îi așteaptă ?
   – De ce nu este publicată pe site-ul primăriei așa zisa ” expertiză” privind lărgirea imposibilă a străzilor Calea Clujului și Drumul Cetăți, asta poate pentru a nu vedea cetățenii orașului ce elucrubați sunt în ea ?
   – De ce nu apar pe site-ul primăriei toate documentele necesare legate de puntele pentru care se cer bani, exemplu o estimare de raport cheltuieli încasări pentru Alpin Coaster ?
   – De ce nu este publicat nimic pe site primărie în ce privește un pasaj pe Slavici de care nu a auzit nimeni până acum ?
   Cum să vină lumea la dezbatere pe buget dacă nu au habar ce conține bugetul, oameni nu vin degeaba ca și consilieri care votează orbește la comandă fără să aibă acces la toate documentele necesare pentru a ști și ce votează.

 • Leonard . In speta ai partiala dreptate, aceste intrebari sa i le pui Primarului pe pagina sa de socializare sau sa te inscri in audiente la el.
  Despre dezbaterea online nu ai fost atent nu ai citit presa desi toate onlinurile au amintit anul trecut fix cu o saptamana mai devreme , ziua in care se va putea urmari aceasta dezbatere.
  Oricine daca dorea putea suna la Primarie sa isi faca anuntata prezenta se loga la sistemul de transmisie urmarea pasii si GATA .
  Asa va fi si anul asta undeva in feb. insa anuntul urmareste-l la sfarsit de ianuarie.

 • Domnule Ilici,se vede foarte bine că ști să tragi sârmele( sforili),sa dai indicații, să-ți aranjezi interesele,numai că de fiecare dată când se voia a se face ceva imediat te-ai intors cu curu la 180 de grade.Mosule,chiar nu vrei sa ne lași în durerea noastră.

 • Esti un nesimtit si o sa ajungi candva la randul tau mos.
  Important e sa acumulezi si cunostinte si intelepciune.
  Ilici este numele lui Lenin si nu ma regasesc acolo in nici un caz.
  Despre interesele mele nici vorba, sunt doar un civic voluntar independent de statul roman la toate si nu am nici cinci bani datorie la nimeni.
  Daca te doare ceva sari peste comentarile mele si nu le citi.
  PUNCT !

 • Nu ai spus nimic nou, cei care se uita la televizor la aceasta emisiune au vazut demult aceste imagini si stim ca asa este . Cei mai multi din pacate se uita la cantece populare, Survaiver si la Romanii au Talent. Romania e frumoasa si asa si foarte apreciata de CNN si lumea intreaga mai ales pentru peisajul din rural si strainii ne roaga sa nu asfaltam neaparat totul.
  Incet dar sigur vine si apa si canalizarea.Rabdare si tabac ca se rezolva.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS