Actualitate

Va candida Stelian Dolha la șefia PNL Bistrița-Năsăud? Ce spune despre președintele Ioan Turc

Prefectul Stelian Dolha a fost întrebat, într-o emisiune televizată, dacă va candida la șefia organizației județene a PNL, iar reprezentantul Guvernului în teritoriu – care s-a putut reînscrie în partid – a răspuns:

”E prematur să vorbim despre candidatura mea la funcția de președinte al PNL Bistrița-Năsăud, dar nu ascund: e clar că o să candidez în interiorul PNL. Nu sunt atât de dornic pentru funcția aceasta de președinte”, a spus Dolha.

În ce privește rarele apariții în spațiul public ale liderului actual al partidului, Ioan Turc, prefectul a spus:

”Eu nu îl scuz pe Ioan Turc pentru că nu sunt avocatul lui, dar sunt convins că administrarea orașului Bistrița e greoaie, mai ales că ai luat-o după o dinastie PSD sau după mandate PSD extinse. Îi ocupă foarte mult timp, dar va trebui să-și facă timp și pentru partid, și pentru filială pentru că nu are de ales. Ori faci, ori nu faci, nu poți altfel. E vorba de timp fizic. La municipiu are buget care trebuie împărțit bine. Sunt acolo niște bombe lăsate de administrația PSD. Va trebui ca lumea să le știe. Sunt, din câte am aflat, 1200 de angajați în Primăria bistrița, ceea ce e enorm. Problemele sunt multe și nu e simplu. Eu fac o comparație cu Instituția Prefectului care nu are încărcătura pe care o are Primăria Bistrița. Ajung la 8 fără 5 în instituție și plec acasă, de cele mai multe ori, după ora 20.00, dar acesta nu e un titlu de glorie. Nu mă plâng. Mi-am asumat asta. Dacă nu pot, mă duc în altă parte. (…) Implicarea noastră în unitățile pe care le conducem e mult mai mare pentru că deja problemele sunt de nu știu câte ori mai multe față de cele care au existat până acum”, a declarat Stelian Dolha.

În opinia lui, este foarte important ca partidele care formează coaliția aflată la guvernare să arate că pot face echipă.

”E o șansă pe care PNL, USR PLUS și UDMR o au: aceea de a conviețui. Eu cred în conviețuirea asta pentru că eu cred că trebuie să fie cu bătaie lungă și după 2024. Dacă nu vedem asta și la nivel parlamentar, și local, ne înșelăm. Nu putem funcționa altfel. Nu putem veni cu declarații împotriva unui ministru PNL. Nu! Pentru că conviețuirea e împreună. Pentru PSD a fost simplu că ei au guvernat singuri. În momentele acestea, la nivel central și noi la nivel local trebuie să demonstrăm că putem face echipă, că putem gestiona problemele naționale, județene sau locale, bine. E testul nostru de maturitate politică. Eu așa văd”, a spus Dolha.

https://www.facebook.com/astv.bistrita1999/videos/743633229853736

3 comentarii

  • Ne place de Dolha ca isi stie locul in partid. Dupa Turc, bineinteles, are si el sanse sa fie ceva, dar mai onorific umpik, fiindca a fost exponentul USL si nu recladim istoria acelei aliante lugubre.

  • Dolha e omul care pierde tot timpul, el e looser-ul de serviciu. Acum 4 ani a pierdut la primărie, anul trecut a pierdut la CJ. Anul ăsta va candida împotriva lui Turc și va pierde. Dolha e masochist, adoră să piardă. Pentru alții pierderea e dureroasă, pentru Dolha face parte din însăși ființa lui. În afară de gesticulat, Dolha nu se pricepe la nimic. Când a fost lider, i-au plecat toți primarii la ALDE, era unicul lider rămas fără primari.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.