Actualitate Recomandări

Record de vaccinări drive-through la Sângeorz-Băi. Primarul Traian Ogâgău s-a imunizat

(FOTO) În zona parcului din stațiunea Sângeorz-Băi, la ora 8.00 a început campania de vaccinare drive-through cu serul Johnson & Johnson. Imunizarea împotriva Covid-19 cu vaccinul Johnson & Johnson se face într-o singură doză, nemaifiind nevoie de rapel.

Așa cum a anunțat, primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, s-a vaccinat imediat după deschiderea centrului. ”Drumul spre normalitate! Încă de la prima oră s-a format coadă de oameni responsabili pentru a se imuniza!”, a postat el pe Facebook.

Până la ora 12.15 s-au vaccinat 215 persoane, până la ora 15.00 – 367 de persoane, iar până la sfârșitul zilei 495 de persoane, un record de vaccinări în campaniile de tip drive-through din județul Bistrița-Năsăud, având în vedere faptul că a fost organizat un singur flux.

https://www.facebook.com/ROVaccinare/posts/181242830556134

”Organizarea campaniei de la Sângeorz-Băi a avut un rezultat neașteptat de bun. O cifră atât de mare de persoane vaccinate, 495, într-o singură zi, mă bucură, întrucât este dovada că oamenii înțeleg că vaccinarea este singura soluție pentru a ne reîntoarce la viața dinaintea pandemiei. Primarul Traian Ogâgău a dat dovadă de bun organizator și îi mulțumesc pentru succesul acțiunii”, spune prefectul Stelian Dolha.

https://www.facebook.com/PrefecturaBN/posts/3733865043409625

La Sângeorz-Băi a fost al treilea centru de vaccinare drive-through deschis în județul Bistrița-Năsăud. Precedentele campanii de acest fel s-au desfășurat în Bistrița, vaccinul utilizat fiind Pfizer: în 8-9 mai, la centrul drive-through din parcarea B1 Shopping s-au vaccinat 1.068 de persoane, iar în 15 mai, în parcarea magazinului Selgros, 444 de persoane.

https://www.facebook.com/PrefecturaBN/posts/3734851283311001

Cu această ocazie, la Sângeorz-Băi s-a desfășurat și prima ediție a Târgului Lapcelui’ ge’ oi de pe Valea Someșului.

VEZI ȘI:

3 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS