Social

Vasile Borș, ales lider al PSD Maieru. Radu Moldovan: Avem o șansă reală la alegeri

Vasile Borș a fost ales în fruntea organizației PSD Maieru. Fostul candidat PDL la funcția de președinte al CJ a fost validat la conducerea filialei locale PSD în urma unei conferințe de alegeri la care au participat șeful CJ – președintele interimar al PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, vicepreședintele PSD Alexandru Pugna și președintele TSD BN Bogdan Ivan.

Conferința de alegeri a reunit consilieri locali ai PSD, și peste 110  membri și simpatizanți social-democrați. Din noua echipă de conducere a PSD Maieru mai fac parte: Dorel Negrușer, Deac Vasile, Candale Ioan – vicepreședinți, Varvara Filipoi – secretar, Daniel Boca – trezorier, Dumitru Rebrișorean, Dumitru Cobzalău, Vasile Ureche, Chisăliță Ioan și Vasile Crețiu – membri în biroul politic local.

1 vasile bors radu modlovan maieru psdPreședintele interimar al PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, a declarat în cadrul conferinței: ”Vreau să îi urez ”Bun venit” în echipa PSD lui Vasile Borș, un om care l-am respectat indiferent de opțiunile sale politice trecute și alături de care îmi doresc să lucrez în proiectele de dezvoltare a comunei Maieru. Maieru este una dintre cele mai mari și importante comune din județul nostru, lucru care implică și multe provocări pentru administrația locală și județeană. Acum, alături de Vasile Borș, Vasile Deac – viceprimarul comunei și echipa de consilieri PSD, avem o viziune realistă de dezvoltare a comunei. Vreau să îi urez mult succes lui Vasile Borș, noul președinte PSD Maieru și colegilor din conducerea organizației locale. Sunt convins că prin muncă și comunicare cu cetățenii, avem o șansă reală ca viitorul primar al comunei Maieru să vină din partea PSD”.

”Am avut bucuria să particip la conferințele de alegeri la nivelul comunelor Rodna, unde Valentin Grapini, unul dintre bunii mei prieteni din politică, și Maieru, unde Vasile Borș, un alt om deosebit, au fost aleși ca și președinți de organizații. Amândoi sunt oameni care au realizat lucruri deosebite pentru comunitățile lor, iar de la anul, de pe aceasta vreme, sper ca amândoi să obțină ceea ce merită: funcția și responsabilitatea de primar al comunelor lor, pentru a duce la bun sfârlit tot ceea ce-și doresc să realizeze pentru Rodna și Maieru”, a scris pe Facebook vicepreședintele PSD și al CJ Alexandru Pugna.

Vasile Borş, fost candidat al PDL la şefia Consiliului Judeţean, şi-a anunţat oficial trecerea la PMP în 3 martie 2014. El a renunțat apoi la șefia PMP Bistrița-Năsăud, susținând oficial PSD la alegerile prezidențiale.

13 comentarii

 • :)))))) inseamna ca apartamentul de la Kaufland-ul nou il pastreaza :))))))
  Vasile Bors în 3 martie 2015: ”Am decis să vin la PMP pentru că de zece ani am fost alături de preşedintele Traian Băsescu, de proiectele lui. … Am decis să-mi găsesc locul aici. Am rămas tot pe partea dreaptă a politicii, PMP e un proiect pe termen lung, vrem să fim constructivi, să venim cu idei noi. …. Nu pot spune că regret plecarea mea din funcţia de viceprimar al comunei Maieru. ….. Nu ţin de funcţii, dacă era aşa nu candidam la şefia CJ şi rămâneam primar. Dacă voi fi preşedinte al PMP Bistriţa-Năsăud? Încă n-am negociat nimic, dar totul e posibil. Deşi mulţi credeau că îmi doresc funcţia de preşedinte al PDL Bistriţa-Năsăud, nu mi-am dorit-o. ….. Să nu credeţi că îmi doresc atât de mult funcţii”.
  Raduleeeeee ai grija!!! :))))

 • Unde putea sa mai ajungă domnul Bors un trădător decit in PCR unde se regăseste .Bravo PCR sunteți toți o apă si un pămînt.

  • Ma gaozarule cum poti vorbi asa de Vasile care a fost primar si a facut lucruri bune in MAIERU. RUSINE TIE SI MIE CA TREBUIE SA VORBESC ASA CU TINE.

 • Ce a patit acest Bors? Cu cativa ani in urma aproape ca a fost linsat de psd-isti intr-o comuna de pe campie . Ce sa mai intelegi ?Apoi PMP,apoi PSD .Unde sunt doctrinele de partid ,unde este onoarea ?Chiar nu mai conteaza ? Partidele sunt doar niste ”GASTI ”?Prima impresie creata a fost cu totul alta .Acum ….e inexplicabil ,adica in harababura asta politica ,nimic nu mai are norme ,bun-simt ,prestigiu.Cum se schimba oamenii?

  • MAI MARE LINSAJ care l-a luat de propriul partid cind a candidat de presedinte cj nu a luat niciunde.

 • Omul a mers unde nu se simte inselat si tradat. Sa nu uitam ce ii facuse Oltean imediat dupa ce a pierdut cursa pentru CJ

 • Lipsa totală a democrației în interiorul partidelor este evidentă în cazul domnului Borș. Acest om a obținut 50.000 de voturi, iar Oltean ia dat cu flitul, deși el a obținut doar 8.377, mai puțin ca Pugna, 10.600 voturi ce a pierdut în colegiul 3.

  • Dle Safriuc, uitati un mic amanunt… sau vreti sa-l uitati – acest om, teoretic, a obtinut 50.000 voturi, dar sa nu uitam conjunctura (partid la putere cu o infrastructura puternica, bani, etc). El personal – VB – a luat 1200 voturi – ati vazut la europarlamentare!!!
   De Oltean, ce sa zic…? ati zis dvs…

 • Felicitari Vasile BORS.Puterea se casriga,nu se primeste.In 2016 il spulbera pe contracandidat.Respect mult Vasile.O ZI BUNA.

  • :)))) Pai Vasalica tocmai a primit-o in dar… sau poate doar ca sa-si pastreze apartamentul de langa kauflandul nou? :)))))

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS