Politică

Vasile Moldovan, din nou în cărţi pentru Primăria Bistriţa?

Preşedintele filialei Bistriţa-Năsăud a PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că filiala judeţeană a PDL se foloseşte deocamdată de sondajele făcute de USL pentru a afla care este cel mai bine poziţionat candidat pentru funcţia de primar al oraşului în 2012.

Ioan Oltean a fost întrebat dacă PDL face sondaje de opinii pentru a vedea ce fel de primar vor bistriţeii.

„Deocamdată ne folosim de sondajul USL, făcut pe banii lor”, a spus, râzând, Ioan Oltean.

El a declarat că, în ciuda faptului că l-a anunţat pe fostul ministru al Muncii, Ioan Botiş, drept candidat al PDL la Primăria Bistriţa, organizaţia judeţeană a PDL nu a luat o decizie finală privind candidatul său la fotoliul de primar al oraşului, deţinut, în prezent, de Ovidiu Creţu (PSD). 

„Deocamdată nu am anunţat alt candidat decât pe Ioan Botiş din câte îmi amintesc, dar vom analiza toate variantele. Orice membru PDL are bastonul de primar în geantă. L-am susţine şi pe fostul primar Vasile Moldovan (în perioada 2000-2008 –n.r) dacă poate să câştige alegerile la nivelul municipiului Bistriţa. Vom face  şi noi sondaj, dar nu am identificat perioada potrivită. Deocamdată ne folosim de rezultatele din sondajele USL”, a spus Oltean.

Întrebat când va intra PDL în campanie, Oltean a spus: „Noi suntem în campanie tot timpul, dar oficial o vom începe cu 60 de zile înainte de alegeri”.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.