Actualitate

Vești de la spital. Care este starea de sănătate a lui Dani Borgovan

Starea de sănătate a antrenorului de box Dani Borgovan, în vârstă de 30 de ani, care a fost adus în noaptea de 20/21 octombrie în stare critică la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița, este ameliorată.

”Vești bune de la spital! Tânărul antrenor de box a fost transferat din Secția ATI la Neurochirurgie. Pacientul este stabil hemodinamic și respirator, este conștient, cooperant, vorbește în propoziții scurte, se mobilizează și în cursul zilei a fost transferat din Secția ATI în Secția Chirurgie generală, specialitatea Neurochirurgie, unde va continua supravegherea, tratamentul de specialitate și recuperarea medicală”, a precizat managerul SCJU Bistrița, Gabriel Lazany.

Reamintim că la sfârșitul lunii octombrie doi bărbați în vârstă de 33 respectiv 28 de ani, frați, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile în cazul lui Dani Borgovan, tânărul lovit cu bestialitate.

2 comentarii

  • Întreabă cineva pe familia ‘indurerata’ cat din ce fac cu banii din circul mediatic??
    Ce o fost Luis Lazarus și Dan Diaconescu e vax problema…ăștia sunt adevărații investigatori! Ăștia ce despica firul in 4 , imediat o să spună aurora boreala a venit să facă noapte la Bistrița, că îs mana in mână polițiștii cu făptașii că au ceva cu Dani…care Dani e și el cu destule le cap și nu degeaba are asemenea anturaj.
    O seara plăcută, apropo când vine echinocțiu ăla vine cu ce scop vine??

    14
    17
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS