Actualitate

Atenție, șoferi! Poliția Locală verifică dacă ați plătit taxa de parcare

Poliția Locală Bistrița verifică dacă vehiculele staționate în parcările amenajate pe domeniul public sau privat, gestionate de către autoritățile administrației publice locale, altele decât cele de reședință, au achitat tariful de staționare.

”Au fost verificate 57 de autoturisme staționate în parcările cu plată din Piața Centrală, străzile George Coșbuc și Nicolae Titulescu. S-au aplicat 7 sancțiuni contravenționale pentru neachitarea tarifului de parcare, în baza HCL 109/2021 “privind activitatea de ridicare, transport, depozitare şi eliberare a autovehiculelor staționate neregulamentar în municipiul Bistriţa”.

Dacă vrei sa parchezi mașina, dar vezi că pe bordură este amplasat un indicator de parcare cu plată, să știi că pentru a staționa este obligatoriu sa achiți contravaloarea unei taxe în funcție de timpul de staționare. Programul de parcare cu plata din Bistriţa este: Luni-Vineri 8:00-18:00.

Aceasta se poate achita fie prin SMS la numărul 7420 disponibil în rețelele Digi Mobil, Orange, Telekom Romania Mobile și Vodafone fie prin aplicația mobilă TPARK pentru Android, iOS și Huawei, prin intermediul căreia poți plăti parcarea prin SMS, fără a mai memora numerele scurte sau codurile aferente duratelor de parcare.

Menționăm că tichetele de parcare sunt retrase de la comercializare, singurele modalități de achitare a contravalorii taxei de parcare sunt cele expuse anterior.

Verificările vor continua și în perioada următoare”, a transmis Poliția Locală Bistrița.

7 comentarii

  • Sa platesti impozite din care Ei sa si ia salarii si faca parcari dupa care sa mai plaresti folosirea parcarii sau amenda ca nu ai platit pentru a primii salarii mai mari!
   Care e paradoxul?
   Sa platesti salarii ca ei sa te verifice si sa te amendeze ca folOsesti ceva facut din banii TAI!!!!
   Prosti ne au facut pe pamantul asta!

   27
   3
  • Mai crede cineva in basmele astea cu VOTUL? Daca ar fi asa important votul nostru, nu ne-ar lasa nimeni sa votam 😂

   12
   3
 • Sunt foarte curiosa cum a-ti reactiona, daca: ín viitorul mandat, viitorul primar face parcari pe spatiile din jurul blocurilor, destule,nu conteaza ca sunt sub geamul cuiva,parcare sa fie , a-ti fii multumiti? Ín alta parte nu ai unde,este inposibil sa se faca parcari pe O banda de circulatie! Sa se faca pe orice spatiu din jurul blocurilor, institutiilor,fara a bloca circulatia pe trotuar ,piste,benzi de circulatie. Sunt sigura ca nu va convine, va trebuie fix acolo unde vreti voi sa coboriti cand aveti chef,fara nici o regula!

  18
  15
 • Platile, incasarile, transferurile si orice alte asemenea operatiuni care decurg din vanzari de bunuri si prestari de servicii intre rezidenti, indiferent de raportul juridic care le reglementeaza, se realizeaza numai in moneda nationala (leu)-se specifica in regulamentul BNR.
  deci plata in euro ceruta de primaria Bistrita nu este legala.
  sa se sesizeze protectia consumatorului.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS