Actualitate

Vezi ce au discutat manifestanţii cu Botiş!

Cinci reprezentanţi ai protestatarilor care au ieşit, miercuri seara în stradă, au acceptat să intre în sediul PDL şi să discute cu deputatul Ioan Nelu Botiş. Printre ei, s-a aflat profesorul Claudiu Şular, dar şi Anca Cârcu. Află ce i-au cerut lui Botiş şi ce le-a răspuns parlamentarul!

Reprezentanţii protestatarilor, cinci la număr invitaţi la discuţii de Ioan Botiş în sediul PDL, i-au transmis acestuia că politicienii nu s-au ţinut de promisiuni, că nu sunt locuri de muncă şi că sărăcia s-a întins peste tot în ţară. Ei i-au cerut lui Botiş demisia de onoare.

”Este criză. Nu sunt investiţii, de aceea nu sunt locuri de muncă. Consider că am realizat 50 la sută din ce mi-am propus. În toată Europa sunt condiţii grele. În România, o minimă creştere economică începe să se vadă. Mediul privat produce. N-am mărit taxe. Criza ne-a pus în situaţia de a lua anumite măsuri. Legile acestea sunt necesare pentru ţară. Demisia mi-o dau când am greşit flagrant. Atunci când a fost cazul, mi-am dat-o”, a spus el, referindu-se la demisia sa din funcţia de ministru.

Puteţi vedea pe pagina noastră de facebook o galerie foto de la mitingul din 18 ianuarie şi de la întâlnirea lui Ioan Nelu Botiş cu demonstranţii.

   

1 comentariu

  • ioane si nelule… ce tupeu ai. cum n-ati marit taxele? dar TVA-ul nu-i taxa? dar impozitul forfetar cu care ati distrus micii intreprinzatori nu a fost tot o taxa? macar daca se vedeau in investitii banii pe care romanii ii platesc … dar nu au cum sa se vada pentru ca sunt la voi in buzunare. rusine….

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.