Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici și Mihai Fifor, la Conferința de alegeri a PSD BN

Holistic

Vineri 19 iulie, la Bistrița are loc Conferința de alegeri a organizației PSD Bistrița-Năsăud, la care va participa întreaga conducere PSD, desemnată de curând prin vot la Congres: premierul Viorica Dăncilă (președinte), vicepremierul interimar Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor (președinte executiv), respectiv senatorul Mihai Fifor (secretar general).

Nu vor lipsi vicepremierul Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, și ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, vicepreședinți ai filialei județene PSD.

La conferința de alegeri sunt așteptați și alți miniștri din Cabinetul Dăncilă.

În conformitate cu statutul PSD, organele de conducere ale organizațiilor județene de partid se aleg din patru în patru ani. Ultima conferință a organizației județene PSD Bistrița-Năsăud a avut loc în octombrie 2015.

Președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, și primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, candidează la alegerile de vineri pentru a fi realeși în funcțiile de președinte, respectiv președinte executiv.

În cadrul conferinței, vor fi aleși și cei 11 vicepreședinți ai organizației, candidați fiind Daniel Suciu, Ioan Deneș, Cristian Niculae, Vasile Puica, Mircea Romocea, Paul Știr, Iustian Muntean, Camelia Tabără, Bogdan Ivan, Gabriela Deak, Mihaela Ivan.

De asemenea, primarul comunei Lechința, Romeo Florian, va fi reconfirmat în funcția de secretar executiv.

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Nea Ion

  Concurenta mare pe functii la PSD,emotii multe …singura varianta,sa alergi de unul singur si sa ajungi pe locul doi.R.M. nu rateaza nici o ocazie sa spuna ca el nu face politica,el face administratie,dar cand e vorba de functie nimeni nu mai are voie sa candideze.Chiar presedinte org.judetene a PSD e functie politica ? Intreb nu dau cu parul.

  (14)
 2. Cristi

  Ati adus tara la sapa de lemn prin incompetenta,hotie si prostie.Puteti sa va adunati gramada ca nu va mai voteaza nici dracu!!

  (16)
 3. Beli Na beli Tu

  Da Dragnea nu vine, că-i așteptat pe deal ?
  Vine Veorica, de care gruia lui Novac zicea că nu-i reprezintă , (ca Dragnea).
  Adică …..ai hai, că nu-i rău, că-s mai hoț ca dragnea meu.

  (13)
 4. Dăncilă Prepeleac

  Dăncilă Perpeleac era săracă – săracă să fie de păcate că de aia s-a și înscris în PSD! – însă tot avea şi ea o păreche de boi. Dar plug, grapă, teleagă, sanie, car, tânjală, cerceie, coasă, hreapcă, ţăpoiu, greblă şi câte alte lucruri ce trebuiesc gospodăriei nici că se aflau la casa acestei nesocotite. Şi când avea trebuinţă de asemene lucruri, totdeauna supăra pe alţii, iară mai ales pe Iohannis, că sasul avea de toate. Acuma cică dorea să facă boilor autostradă ca să aibă pe unde s-o ia cu ei la papuc. Dar, cum am spus, femeia noastră era o femeie de aceea căreia-i mâncau câinii din traistă, şi toate trebile câte le făcea, le făcea pe dos. Dar cine poate sta împotriva lui Dăncilă Prepeleac? (că aşa îi era porecla în stat, pentru că atâta odor avea şi ea pe lîngă casă făcut de mâna ei). Adrian Năstase și Gheorghe Nichita când o sfătuiau de bine, ea își tuflea năframa pe cap, o îndesa peste urechi şi habar n-avea. Vorba veche: „Nici nu-i pasă de Năstasă; de Nichita, nici atâta.” Însă Dăncilă le face, Dăncilă trebuie să le desfacă. Astfel, când primea câte o vizită de la Bruxelles spunea așa nicolicilor ei: – Dragii mamii, băieţi! Ia veniţi încoace şi aduceţi cu voi şi blăstemurile părinteşti: ragila şi pieptenii de pieptănat câlţii! Băieţii începeau a curge toţi, care dincotro, cu blăstemurile părinţeşti în mână. Că îi venise şi lui Dăncilă apa la moară. – Puneţi mâna, copii, pe jupânul Timmermans, şi începeţi a-l blăstăma cum îţi şti voi mai bine, ca să-i placă şi dumisale. După care Dăncilă Prepeleac, nemaifiind supărată pe nimene şi scăpând deasupra nevoiei, a mâncat şi a băut şi s-a desfătat pănă la adânci bătrîneţe, văzîndu-şi pe fiii fiilor săi împrejurul mesei sale din statul Videle.
  (după Ion Creangă)

  (1)
 5. Misu

  Ce lampa lu Aladin de alegeri is astea cand e cate un candidat pe loc pentru fiecare functie? E numa de fatada. Nici un concurs. Sau numai astia or mai fi ramas prin PSD. Bine ca vine Veorica si Balu sa asiste la simulacru.

  (6)
 6. Ungureanu

  Mama ce-a ajuns si judetul asta sa fie condus de 2 moldoveni!
  Unde-s ardeleni mei ?
  jumatate-n USR jumatate-n PMP,
  Dar Tinteanu cel voinic?
  S-a ascuns chitic,chitic
  Tot strigand in gura mare
  C-a ajuns berea mai tare.
  Si Nelutu Mexicanu
  FSN-ist si PDL-ist
  Iar acuma PNL-ist
  Om politic vechi de soi
  Care poarta-n gat broscoi
  Intreband in sinea sa
  Ce-o mai fi la DNA?

  (3)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.